Ulei de piersici pentru nou-nascuti

Copiii nou-născuți par a fi atât de neajutorați și au nevoie de protecție, că mamele cu siguranță vor să facă ceva pentru ai ajuta. Una dintre manifestările instinctului matern este dorința de a exercita un efort maxim pentru a avea grijă de copil, iar apoi cursul este un arsenal de produse cosmetice. Unul dintre mijloace este uleiul de piersici. Luați în considerare modul de utilizare a uleiului de piersici, astfel încât să beneficieze, nu să dăuneze.

Proprietăți utile de ulei de piersici

Uleiul de piersici are multe proprietăți utile datorită naturii sale naturale, deoarece este obținută din oase de piersici. Uleiul contine vitamine, vitaminele A, C, F și E, precum și alte elemente utile (fosfor, fier, calciu, potasiu). Cel mai adesea acest produs este utilizat în cosmetologie și dermatologie. Uleiul de piersici pentru nou-născuți este considerat mai potrivit decât orice alt ulei, deoarece este hipoalergenic și, foarte rar, cauzează reacții nedorite. Practic, uleiul de piersici este folosit de părinți în două cazuri - pentru curățarea nasului și pentru îngrijirea pielii.

Uleiul de piersici și gura pentru copii

Dacă mai devreme picurare ulei de piersica nasul era considerat normal, că medicina modernă pune metoda de aplicare a uleiului de piersici în nas pusă sub semnul întrebării. Faptul că uleiul poate forma pe suprafața filmului mucoase nazale care îngustează căile nazale și respirație dificilă deja îngustă. Cu toate acestea, dacă nu exagerați, atunci uleiul poate fi un bun ajutor, de exemplu, pentru a elimina crustele uscate. Desigur, este de dorit să se evite uscarea mucoasei și în mod regulat umezește nasul cu soluție salină și aer care respiră copilul, dar dacă sa întâmplat cu adevărat, puteți plasa un ulei de piersica în nas copilului și cinci minute pentru a curăța muguri de bumbac specială pentru copii.

Îngrijirea pielii cu ulei de piersici

În caz de înroșire și peeling, ceea ce nu este neobișnuit pentru pielea unui nou-născut și, de asemenea, doar pentru prevenirea pediatrilor cum se aplică ulei de piersici recomandă ștergerea pielii bebelușului cu ulei de piersici. Mai ales merită acordată atenție pliurilor și locurilor predispuse la iritații. În ciuda faptului că uleiul de piersici este considerat sigur pentru copii, este mai bine să începeți prima zi de utilizare nu cu proceduri, ci cu un eșantion de reacție. Cu puțin ulei, lubrifiați orice zonă a pielii și observați starea acesteia. Dacă pielea este în regulă, puteți începe să alăptați. Uleiul de piersici va hidratează pielea delicată, tonul, va îndepărta tot felul de inflamații și va scuti copilul de senzații neplăcute și de îngrijorări inutile. Principalul lucru de reținut este că totul este bun în moderație!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =