Un copil de 9 luni nu dormi bine noapteaTimpul întunecat al zilei este necesar pentru ca adulții și copiii să-și poată reface energia în timpul somnului. Dar dacă un adolescent de 9 luni se trezește adesea noaptea, mama ei acumulează oboseală și devine din ce în ce mai dificil pentru ea să facă față îndatoririlor ei. Este necesar să încercăm să găsim o cale de ieșire din această situație pentru a normaliza somnul bebelușului.

Faptul că un copil de 9 luni nu dorm bine noaptea nu înseamnă întotdeauna că el țipă ore întregi în întuneric. Situația poate fi opusă cardinal - copilul este calm și pur și simplu nu vrea să doarmă, dar vrea să se joace și să petreacă timpul cu mama și să-l pună aproape imposibil în câteva ore.

Pentru unii copii, somnul superficial este norma și poate dura până la trei până la cinci ani, dar este mai degrabă o excepție de la reguli. Un astfel de copil, la 9 și 18 luni, se răstoarnă toată noaptea și adesea se trezește. Există mai multe modalități prin care puteți recomanda utilizarea mamei pentru a îmbunătăți calitatea somnului unui copil.

Pentru a combate vigilențele de noapte și tantrami, este important să înțelegeți motivul pentru care un copil de 9 luni se trezește adesea noaptea. La urma urmei, uneori se întâmplă că eliminând o problemă aparent nesemnificativă, obținem brusc rezultatul dorit fără prea mult efort.

Supraexcitarea sistemului nervos

Principalul factor care afectează cel mai adesea calitatea somnului este activitatea prea mare a copilului seara. Este absurd să crezi că cu cât mai multă energie consumă un copil, cu atât mai puternic va deveni obosit și va fi mai puternic să doarmă.

Familia trebuie să-și revizuiască radical modul de viață, să anuleze petreceri zgomotoase cu oaspeții și să dea preferință plimbărilor de seară. Chiar dacă copilul nu se uită la televizor, prezența sa în cameră irită ochii și urechile, tensionând sistemul nervos, ceea ce duce ulterior la un vis urât.

Este luată înainte de culcare pentru a scălda bebelușul într-o baie caldă, dar nu este recomandată copiilor mai excitabili și va fi mai bine să transferați timpul de îmbăiere în orele de dimineață. Timpul înainte de culcare este cel mai bine să se dedice jocurilor liniștite, vizionarea cărților pentru copii și plimbări.

Copil foame

Pentru copiii cu hrană artificială, o cină densă va fi relevantă. La urma urmei, dacă un copil este înfometat sau însetat, atunci nu se poate vorbi despre un vis puternic. Dar nu puteți hrăni un bebeluș noaptea, deoarece este o mare încărcătură a sistemului digestiv. Este mai bine să-i aranjezi o ultimă hrană satisfăcătoare, iar noaptea, dacă este absolut necesar, îi poți da doar o băutură de apă.

Dacă un copil este alăptat timp de 9 luni toată noaptea, acest lucru nu este, de asemenea, foarte bun. Noaptea, nu o face pentru saturație, ci pentru calmare, folosind mama în loc de sfarcuri. În această situație, după o supt de cinci minute, ar trebui să trageți ușor mamelonul din gura copilului.

Ora confuză

Unele mame se întreabă de ce un copil de 9 luni nu dorm bine noaptea și se trezește la fiecare oră, în timp ce în timpul zilei are un somn bun. Bebelusul de 9 luni se trezește adesea noapteaProblema constă în faptul că în timpul zilei copilul este prea mult timp să doarmă.

Pentru o zi, copilul are timp să se odihnească, iar până seara începe să se mișcă, și chiar dacă mama este posibil să o pună, visul se întâmplă scurt. Pentru acești copii se recomandă reducerea timpului de somn în timpul zilei și, după un timp, programul său va reveni la normal.

Pentru ca un copil să poată dormi liniștit toată noaptea, este nevoie de aer proaspăt într-o cameră cu o temperatură de cel mult 22 ° C, perdele strânse, absența zgomotului exterior și o mamă iubită în apropiere.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

21 − = 13