accesorii pentru rochie de coral

O rochie de coral într-un garderoba unei femei înseamnă că ea, fără îndoială, aparține categoriei de modei avid și are un gust bun. Cu toate acestea, având o astfel de bucată de îmbrăcăminte extraordinară și destul de interesantă, trebuie nu numai să o combinați corect cu părul și machiajul, ci și să știți ce accesorii sunt potrivite pentru o rochie de coral.

Curea pentru corale

Recent, stilistii recomanda decorarea unei rochii de coral cu accesorii atat de interesante precum curelele si curelele. Acest tip de add-on-uri nu numai că nu este intruziv, dar și cu ajutorul acestuia puteți schimba radical imaginea. Este cel mai convenabil de utilizat sub centura de rochie de corali alb-negru. Clasice potrivite pentru orice stil și culoare. Puteți alege curele subțiri și centuri largi, decorate cu o cataramă frumoasă. Opțiunea cea mai practică este o curea maro. Dar, în acest caz, este mai bine să se rezolve pe modele subțiri care nu subliniază decât ușor talia. Și cea mai elegantă opțiune din acest sezon este centura de contrast cu o rochie de coral. De exemplu, un accesoriu al culorilor albastre, violete sau galbene se va potrivi perfect.

Bag - un accesoriu excelent la o rochie de coral

Dacă alegeți o pungă pentru o rochie de coral, trebuie să vă gândiți că acest accesoriu trebuie combinat în mod necesar cu un element al imaginii. Soluțiile standard sunt pungi într-o schemă de culori cu rochie și ambreiaj alb sau negru. Și pentru a da imaginea individualității, alegeți soluții luminoase non-standard.

Ornamente pentru o rochie de coral

Potrivit stilistului, o rochie de coral elegant este în sine un element expresiv de îmbrăcăminte, prin urmare, accesoriile la ea ar trebui să fie doar o ușoară evidențiere. Cu toate acestea, atunci când alegeți bijuterii, merită să luați în considerare tăietura în sine și decorul rochiei. Pentru o rochie de croitorie simplă, ornamente masive sau, dimpotrivă, doar un fel de completare într-un stil cu o rochie sunt potrivite. Dacă rochia de coral are deja un decor, atunci este mai bine să faci fără bijuterii deloc. Acestea vor fi redundante în acest caz.

accesorii pentru rochia de coral 1 accesorii pentru rochia de coral 2 accesorii pentru rochia de coral 3
accesorii pentru rochia de coral 4 accesorii pentru rochia de coral 5 accesorii pentru rochia de coral 6
accesorii pentru rochia de coral 7 accesorii pentru rochia de coral 8 accesorii pentru rochia de coral 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 2