adidași pentru parkour

Până în prezent, sporturile extreme fac parte din viața multor oameni. Și acestea includ nu numai atleții și tinerii, ci și iubitorii activi de sporturi extreme de toate vârstele. Unul dintre cele mai populare tipuri de astfel de sporturi este parkour. Acesta este un hobby cu adevarat amator si o oportunitate de a petrece timpul liber cu beneficii de sanatate si senzatii de adrenalina. Cu toate acestea, foarte puțini oameni știu că pentru parkour speciale sau chiar pantofi speciale sunt necesare. Chiar dacă sunteți începător, atunci acest moment ar trebui să aibă o importanță serioasă.

Potrivit profesioniștilor, adidașii sunt cea mai bună alegere pentru parkour. Acesta este cel mai convenabil, practic și de încredere tip de încălțăminte, care a fost inițial și încă este utilizat în sport.

Adidasi pentru parc

Când alegeți adidași pentru parkour, mai întâi trebuie să acordați atenție tălpii. În primul rând, baza pantofilor nu ar trebui să fie netedă. Alegeți adidași pe o talpă ridicată sau pe traseu. Acest lucru vă va ajuta să evitați alunecarea, din cauza căreia riscați să pierdeți sau să vă răniți. În al doilea rând, talpa nu ar trebui să fie solidă. O condiție obligatorie pentru adulți pentru parkour este o bază curbată flexibilă. La urma urmei, după cum este de înțeles, acest sport necesită o mulțime de activități și mișcări viguroase. În al treilea rând, talpa trebuie să fie suficient de groasă și groasă, ceea ce vă va permite să evitați traumatizarea picioarelor cu obiecte ascuțite atunci când aterizați.

În plus față de bază, merită atenție la partea superioară a pantofilor. Cea mai buna alegere este plasa si lipsa de fixare - dantele, Velcro. Cu toate acestea, această opțiune nu este practică și rezistentă la uzură. Prin urmare, ceea ce este mai acceptabil pentru tine - cumpărarea frecventă de pantofi sau lipsa circulației aerului, decideți.

Astăzi cele mai populare adidași pentru parkour sunt modelele Kalenji. Această opțiune - un raport ideal preț-calitate, deși inferior în practică firmelor precum Nike și Reebok, în colecțiile cărora există și adidași parkour.

adidași pentru parkour1 adidași pentru parkour2 adidași pentru parkour3
adidași pentru parkour4 adidași pentru parkour5 adidași pentru parkour6

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

56 − 52 =