Adulți Restime

Restime este un brand ucrainean care produce pantofi de sport de bună calitate, dar în același timp foarte accesibil. Principalele criterii ale adidaților de recreere sunt confortul și siguranța persoanelor active și intenționate.

Cum a făcut producătorul de supremații adidași?

Primele gânduri despre încălțămintea de calitate și confortabilă s-au născut la începutul anilor 90, când oamenii au plecat în străinătate și s-au îmbrăcat în haine noi - strălucitoare și confortabile. Și apoi oameni de afaceri ucraineni au avut o idee - de ce nu crea pantofi de înaltă calitate confortabile, dar la un preț accesibil? Și deja în 1995 a fost primul magazin din Odessa. La sfârșitul anilor 2000, când viața unui om modern a devenit și mai dinamică, a apărut ideea că un ritm nebun trebuie combinat cu un confort sporit. Atunci sa născut numele Restime - "Timpul de odihnă". În plus față de confort, pantofii din piele Restime îndeplinesc toate standardele de calitate, deoarece controlul său începe deja în stadiul achiziționării de materiale.

Adidasi pentru femei Restime

Designerii companiei Restime oferă noi modele noi în fiecare sezon, iar aceste adidași sunt adesea implicați în expoziții internaționale. Iar clienții au unde să meargă pe jos: pantofi de sport și de recreere activi - modele clasice, sport, futuriste și super-trendy cu inserții siliconice și elemente luminoase. Și, de asemenea, produse adidași, concepute pentru vară fierbinte și toamnă rece - cu o plasă ventilată sau nasuri încălzite.

Sneakers Restime Black Casual

Adidasi din piele elegant Restime Black Casual nu lasa cumparatorii indiferenti. Ele arata grozav cu hainele intr-un stil sportiv si sunt ideale pentru iubitorii casuali. Suprafața este realizată din nubuc natural (piele) în combinație cu textile de înaltă calitate, iar talpa este fabricată din cauciuc rezistent la uzură. Branțul cu două straturi realizat din material textil și material spongios oferă o potrivire confortabilă pe picior, moliciunea atunci când mersul pe jos, ceea ce este important pentru articulații sănătoase, și vă permite să se miște liber, fără a avea grija de oboseala. Modelul conceput pentru a fleacurilor: șireturi impregnate cu mijloace speciale anti-alunecare (că acestea nu sunt în mod constant dezlănțuit), știfturi metalice bilaterale sunt bine fixate.

Sneakers Restime1 Sneakers Restime2 Sneakers Restime3
Sneakers Restime4 Sneakers Restime5 Sneakers Restime6
Sneakers Restime7 Sneakers Restime8 Sneakers Restime9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 7 = 9