Calvin Klein este o marcă americană. El are mai mult de patruzeci de ani de a se bucura de produsele sale la modă și la modă din întreaga lume. Studio-atelierul Kelvin Klein a început să lucreze în 1968, după care marca sa specializat numai în fabricarea de îmbrăcăminte pentru bărbați, iar acum Calvin Klein - una dintre cele mai bine vândute mărci din domeniul parfumurilor de elită. Prima sa aromă a fost lansată în 1981.

Cele mai populare parfumuri Kelvin Klein:

  • CK One
  • CK Be
  • CK Eternitate
  • CK Euphoria
  • CK Obsession
  • CK Adevărul

Apă de toaletă Calvin Klein Euphoria (pentru femei)

Feminin Eau de Toilette Calvin Klein Euphoria se referă la arome picante orientale. Parfumul Euphoria este o interpretare blândă și mai aerisită a celebrului "Euphoria", care reprezintă un parfum bine-cunoscut sub formă de apă de toaletă. Pachetul de parfum ușor roz vă ajută să simțiți toată lumina, senzualitatea și enigma acestui parfum. Apă de toaletă pentru femei Calvin Klein Euphoria este creată pentru seducție și seducție.

Note de începere: piersic, bergamot, note verzi.

Notele de mijloc: lotus, orhidee, caprifoi.

Note finale: chihlimbar, lemn de santal.

Apă de toaletă Calvin Klein Euphoria

Apă de Toaletă Calvin Klein Eternity Aqua for Women

Eternity Aqua for Women este noul parfum feminin de la Calvin Klein. Acest parfum - o versiune reeditată a parfumului Eternity deja iubit de femei. În caracterul proaspăt aerisit al Eternity Aqua, în spatele acordurilor de lemn și a notelor de apă pură se ascunde misterul adevărat. În centrul compoziției parfumului Eternity Aqua for Women este un amestec de caise, bujor alb, roz Lady de mere și castravete. Deschide această aromă unică cu un buchet de flori albe, tiara, magnolie, iasomie și gardenie. Acest parfum feminin blând Calvin Klein se bazează pe nuanțe de cedru și mosc.

Note de începere: castravete, bujor, mere roșu, caisă.

Notele de mijloc: gardenia, magnolia, iasomia, floarea Tiara.

Note finale: cedru alb, mosc.

Apă de Toaletă Calvin Klein Eternity Aqua for Women

Apă de Toaletă Calvin Klein CK IN2U Her

Toaletă pentru femei Calvin Klein CK In 2u Her de la Calvin Klein este un cadou real pentru fetele tinere de la un brand bine-cunoscut. În centrul compoziției de parfum se află un duet de note de fructe și florale. CK In 2u Ea este seducatoare si spontana. Parfumul este conceput pentru fetele care își exprimă libertatea interioară și nu uită de moda modernă. Notele de flori exotice umple acest parfum de strălucire, originalitate, note lemnoase care adaugă încredere proprietarului. CK In 2u Her de la Kelvin Klein este o întruchipare îndrăzneață a jocului de seducție.

Note de începere: grapefruit, bergamot, frunze de coacăze negre.

Notele de mijloc: cactus alb, orhidee.

Note finale: chihlimbar, vanilie și cedru.

Apă de Toaletă Calvin Klein CK IN2U Her

Eau De Toilette Calvin Klein CK Un șoc pentru ea

Apă de toaletă CK One Shock For Her este unul dintre cei mai buni reprezentanți ai aromelor picante. În centrul compoziției florale a parfumului CK One Shock, bujor roz și floare de mac. Pasiunea în acest parfum Calvin Klein se manifestă datorită notelor de mure, iasomie, narcis și cacao. Combinația de chihlimbar și vanilie dă aromă de insolență și neascultare. Inflorescențele de patchouli și de mosc vor adăuga imaginea feminină a curajului.

Note de începere: pasiune floare, mac, mac.

Notele de mijloc: iasomie, narcis alb, ciocolată, mure.

Note finale: mosc, patchouli, vanilie, chihlimbar.

Eau De Toilette Calvin Klein CK Un șoc pentru ea

Apă de toaletă Calvin Klein Elecrtic

Acest parfum este foarte original și vesel. Semnificația acidă a unui cocktail de fructe uimește și se încarcă cu optimism și credință în cele mai bune. Luminozitatea și bucuria vieții - aceasta este ceea ce apa de toaletă dă tânărului său proprietar. Parfumul este potrivit ca un unisex.

Note de începere: mandarina, lamaie.

Notele de mijloc: rebarb, bergamot, verbena.

Note finale: mosc, cedru.

Apă de toaletă Calvin Klein Elecrtic

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 36 = 42