Apariția unei femei de afaceri

Apariția unei femei de afaceri este un instrument serios în mâinile ei, pe care ea o folosește cu succes pentru a construi relații cu angajații, partenerii și clienții. O femeie îmbrăcată, gustoasă este încredințată, ascultată, respectată, luată din exemplul ei. Amintiți-vă de filmul "Office Romance", când transformarea lui Lyudmila Prokofievna creează o adevărată agitație printre angajați. De aceea, în lista care caracterizează femeia de afaceri, costumul de afacere ocupă un loc important.

Costum de afaceri pentru femei

Stilurile de costume de afaceri pentru femei ar trebui să fie practice, deoarece confortul este o componentă importantă a muncii de succes. Țesătura trebuie să fie de înaltă calitate și, de preferință, să nu fie încrețită. Urmând regulile clare ale organizării codului de îmbrăcăminte, o femeie nu trebuie să uite de principalele lucruri: aspectul ar trebui să demonstreze nu numai individualitatea, ci și farmecul inerent în jumătatea slabă. Costume de moda de afaceri pentru femei de azi sunt împărțite în:

  • conservatoare (stricte, cu jacheta semi-monta, lipsita de finisaje);
  • tradițional (mai democratic, deoarece permite abateri de la o siluetă strictă);
  • simplu sau profesional (tricotajele sunt potrivite pentru un astfel de costum, tăierea poate fi liberă);
  • elegant feminin (decorul este binevenit, este permis să se "joace" cu lungimea fustei și sacoului, permițând mai multe modele trunchiate).

Costume de afaceri elegant pentru femei - nu singura soluție la "moda de birou". În dulapul unei doamne de afaceri trebuie să fie o rochie. Cea mai populară rochie a unei femei de afaceri este o rochie, doar puțin mai jos sau deasupra genunchiului. Susținerea aspectului de afaceri al unei femei îi va ajuta să-și calmeze tonul: negru, albastru, bej, gri.

Oricare ar fi frumosul costum de afacere pentru o femeie, amintiți-vă că, fără ciorapi sau ciorapi, nu este obișnuit să îl purtați (sunt permise corpul și cămășile negre).

Machiajul unei femei de afaceri

Confecționarea în afaceri este foarte importantă, dar trebuie să "funcționeze" pentru imaginea unei femei. Nici un aspect boemic nu ar trebui să fie. Ton moale, calm. Accentul este mai bine să se facă pe ochi, și să picteze buzele cu strălucire sau nu ruj luminoase. Ei bine, și principalul lucru: o aromă ușoară de spirite costisitoare (este mai bine să refuzi în general de la parfum, decât să folosim falsul ieftin).

Coafuri pentru femei de afaceri

Coafura unei femei de afaceri nu ar trebui să fie complicată, este fără echivoc. În cazul în care tunsoarea, atunci nu "tousled" stil! Parul lung arata foarte curat, plasat intr-un nod sau coada scurta. Foarte "afacerea" pare a fi "franceză" țesută și "spikelet". Culoarea părului trebuie să fie uniformă. Se crede că bruneta ascultă mai mult angajații decât blondele. Dar dacă sunteți un specialist de înaltă clasă, este culoarea părului atât de importantă în acest caz?

Apariția unei femei de afaceri 1 Apariția unei femei de afaceri 2 Apariția unei femei de afaceri 3
Apariția unei femei de afaceri 4 Apariția unei femei de afaceri 5 Apariția unei femei de afaceri 6
Apariția unei femei de afaceri 7 Apariția unei femei de afaceri 8 Apariția unei femei de afaceri 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 + = 18