femeia armani mania

Aroma originală și unică a casei de designer Armani Mania a fost lansată în 2004. Creatorul acestei compozitii uimitoare a fost faimosul parfumar Dominique Ropion. "Cu acest parfum am vrut să dezvăluie esența feminină, să-și arate stilul și temperamentul, să ia în considerare și să respecte aspirațiile în același timp", autorul și-a împărtășit experiențele.

compoziție

Parfumul femeii Armani Mania are o piramidă foarte neobișnuită. Curajul cu care parfumerierul combina complet diferit in stil si miros de starea de spirit este admirabil! Cine ar fi crezut că notele florale, citrice și musculare se pot armoniza atât de armonios cu ele, transmițând în întregime toată versatilitatea naturii feminine:

  • note superioare: portocale, mandarine verzi, lauri, coacăze negre și piper roz;
  • notele de mijloc: bujor, magnolie, crin din vale, iris;
  • note de bază: cedru din Virginia, vanilie, lemn de santal alb, mosc si chihlimbar.

Cine sunt parfumurile lui Armani Mania?

Compoziția echilibrată nu are caracteristici pronunțate: prospețimea, dulceața sau tonurile pudră. Datorită acestui miros poate fi imaginat în mod sigur ca o tânără de 25 de ani și o femeie matură pentru 45 de ani. Parfumul are o dispoziție ușor flirtă. Dar cu moderatie - exact feminin armani mania1la fel de mult ca o femeie trebuie să intrigi, ca și cum ar fi arătat jucăuș de sub genele ei. Această senzație se manifestă și se revelează prin inima florală a mirosului. Sensualitatea parfumului este inclusă în notele de margarete. Sondare acorduri la sfârșitul anului de vanilie si lemn de santal, ca și în cazul în care proclamând că, în ciuda tuturor restringerea proprietarului lor este capabil de a iubi, de a experimenta emoții și dată sentimentele sale cu adâncimea cea mai mare posibil.

Toate acestea sunt echilibrate de restrângerea nuanțelor de mosc. Nobilimea cedrului face mirosul rafinat și memorabil.

Atribut indispensabil - chihlimbar. În plus față de fixarea mirosului, această substanță are proprietatea uimitoare de a provoca un sentiment de căldură la un nivel subconștient. Ambergris are, de asemenea, propriul parfum moale și nobil, care este achiziționat în timpul procesării.

Apă pentru toaletă pentru femei Armani Mania are o bună durabilitate. Magazinele de parfumuri, în plus față de sticlele de 30 și 50 ml, oferă de asemenea miniaturi care sunt convenabile pentru a vă purta în pungă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

76 − = 68