stil artistic

"Artă" în traducerea din engleză (artă) înseamnă "artă". Arta pe care o admiram, ale cărei lucrări sunt expuse în muzee, centre de expoziții și pur și simplu pe Internet. Arta pătrunde în toate sferele vieții noastre, inclusiv în modă. Rochii care poartă elementele oricărei direcții de artă, au dobândit astăzi un nume permanent - stil de artă.

Direcții de stil artistic

În îmbrăcăminte, stilul de artă sa remarcat foarte recent, înainte ca această modă să fie încă separată și separată de restul artei. În ultimele decenii, o nouă tendință a fost stilul de îmbrăcăminte în direcția artei (mai ales a modernismului). Prin urmare, astăzi putem identifica mai multe domenii de artă în domeniul modei: artă deco, art nouveau, pop art, artă și altele. Este ușor de văzut că toate aceste domenii se găsesc în alte domenii - arhitectură, design interior și acum și în industria modei.

Caracteristici ale stilului artistic

Tinuta fetei în stilul artei, ca regulă, este neobișnuită și conține în mod necesar detaliile caracteristice direcției artei. Poate fi modele geometrice luminate și tăiate, culori neon și figuri simple de artă poștală, minimalism, detalii hipertrofate. Fotografiile din stilul artei demonstrează în mod clar paralela modă și artă, pe lângă imaginea foarte artistică, care poate adăuga imaginea acestor caracteristici.

Bluze, fuste, pantaloni și rochii în stilul de artă realizate de designeri de moda, astfel încât aceste „opere de artă“ uite unbanal și, în același timp frumos. revoluția modernistă în lumea modei a avut loc în secolul XX - apoi brusc a început să se schimbe forme, stiluri si culori. Detalii care abundă în stil artistic sunt hainele cu imprimări neobișnuite și accesorii. De exemplu, aceeași populare imprimare astăzi, animal sau șarpe, combinate cu silueta neobișnuită.

O categorie specială, care a afectat stilul de artă - îmbrăcămintea exterioară. Există o mulțime de experimente cu forma și culoarea, care este tipică pentru direcțiile art-deco și pop art. În accesorii și pantofi, acest stil se manifestă, în plus față de printuri, și alte elemente "naturale" - flori mari, catarame mari în formă de fluturi sau păsări. Arta stilului - nu doar arta, ci, datorită designerilor de modă, o modalitate excelentă de a accentua individualitatea imaginii și feminitatea.

stil artistic 1 stil artistic 2 stil artistic 3
stil artistic 4 stil artistic 5 stil artistic 6
stil artistic 7 stil artistic 8 stil artistic 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 6 = 2