Bag-ul pentru corp

Punga de cruce și în acest an nu-și pierde popularitatea. Chanel, Celine, Michael Kors, JasonWu, Louis Vuitton si alte case de moda celebre le-au încorporat în spectacolele lor. Iar fetele completează de bună voie imaginea lor zilnică și chiar festivă cu mâneci mici peste umeri.

Secretul popularității pungii de cruce

Corpul transversal - literal "traversând corpul". Se presupune că punga va fi purtată pe umăr și, traversând pieptul, va fi plasată sub mâna opusă. Este convenabil, mai întâi de toate, că mâinile sunt libere, dar toate lucrurile necesare sunt cu tine. Rezolvă, de asemenea, problema alunecării curelei de la umărul feminin înclinat.

Geantă de mână cruce-bodily deosebit de util:

  • dacă v-ați dus la un centru comercial într-un centru comercial important;
  • la plimbare, inclusiv și cu copilul;
  • într-o călătorie lungă, când bagajele principale sunt așezate separat.

Istoria apariției pungilor de cruce

Prima geantă feminină transversală a lanțului a fost creată de Mademoiselle Chanel. Ea a propus să înlocuiască femei genți voluminoase, care au avut tot timpul în mâinile de uzură și de multe ori pur și simplu uitate undeva, o geantă mică convenabil peste umăr.

Negru, cu un lanț lung în loc de o curea. istoricii de moda asociază acest design cu un modest monahală decor: lanț foarte similar cu cel pe care mănăstirile erau Keychain, piele de diamant matlasat - este o asociație cu vitralii ale abației, unde a trăit Coco și căptușeală repetă culoarea și textura țesutului din care a fost cusută forma elevii mănăstirii, unde a crescut.

Noutatea a fost introdusă în februarie 1955, în legătură cu care sacul a fost numit 2.55 Chanel. A câștigat o popularitate imensă și a fost retipărită de mai multe ori în mod repetat. Au existat modele dintr-o varietate de țesături, inclusiv de mătase. Castelul a suferit și o schimbare. Cel mai faimos model de restabilire a apărut în 2005. A avut un aspect clasic cu actualizări mici în spiritul timpurilor moderne.

Cross-Body și Fashion 2016

Anul acesta, mulți designeri au adăugat imagini ale modelelor lor cu pungi de cruce. În plus față de stilistica tradițională, designerii de modă continuă să caute performanța originală. De exemplu, în Dolce Gabbana vom vedea camera stil sac și pungi mici, cutii (pungi - pungi), cu o varietate de finisaj strălucitor. Michael Kors în show-ul de toamnă-iarnă-2016 prezentat încrucișat cu inserții de blană. La Furla a apărut, probabil, cea mai strălucitoare linie de pungi multicolore de corp încrucișat, din cauciuc structurat. Unii designeri se întâlnesc cu o nouă viziune a saboților pieptului de anul trecut la modă (cu o curea scurtă). De exemplu, saci de mătase cu fundul rotund de la Balenciaga de Wang.

Cu ce ​​să purtați o pungă de cruce?

Frumusetea acestei geante este că se potrivește oricărui stil, principalul lucru este să alegeți imprimarea și finisarea potrivită. Punga din piele cu cruci de culori reținute se va potrivi unor haine stricte. Cu blugi, un sac-sac sau o pungă cu margini vor arăta perfect. Fetele extravagante pot experimenta în siguranță cu diferite forme de culori încrucișate și strălucitoare. Pentru modelele de toaletă de seară potrivite în stil retro.

Desigur, puteți ridica un sac de eco-corp în versiunea clasică a pielii în negru, alb sau bej, care se va potrivi aproape orice imagine aleasă, dar dacă doriți să arate luminos, încercați să creați propria colecție de genți de mână doar pentru garderoba ta - pentru toate ocaziile.

Bag-ul pentru corpul 1 Corpul sacului 2 Corpul Bag-urilor 3
Bag-ul transversal4 Bag-ul transversal5 Bag-ul transversal6
Genți transversale7 Corpul de transmisie8 Bag-ul transversal9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

96 − 88 =