apartamente de balet cu un nas ascuțit

Actrita Audrey Hepburn a pus pentru prima oara apartamente de balet cu un nas ascutit la sfarsitul anilor 50 ai secolului trecut. De atunci, moda a fost un fel de balerine ascuțite-nas, de larg cu nasul, a existat o perioadă în care această încălțăminte a rămas neobservată la toate. Dar astăzi, apartamentele de balet cu un nas ascuțit sunt din nou la vârful popularității.

Balet cu un stiluri ascutite ale nasului

balerini stol pointy pot fi foarte diverse - aceasta, la prima vedere, pantofi simplu, fără vârfuri de produs complet închis, cu laturi deschise sau toc deschis, decorate diferit. Și numai tu poți decide ce pantofi de balet să alegi:

  • placi de balet negru cu un nas ascuțit - aceasta este o opțiune universală care va completa atât echipamentul festiv și casual;
  • balerina bej cu un nas ascuțit este, de asemenea, perfect pentru a crea tot felul de imagini pe timp de zi - ei pot merge și de muncă, precum și pentru o plimbare;
  • apartamente de brevete din piele de balet, cu un nas ascuțit, balerini impodobite cu paiete, poate fi un pantof mare pentru evenimentele de seara, pantofi fara tocuri va scădea foarte la îndemână, de exemplu, dacă aveți de gând să dansezi foarte mult.

Producătorii fac ca laconic, fără scrupule fluiere de balet dornici, și mai degrabă modele originale cu arcuri, flori, alte elemente de decor.

Cu ce ​​să purtați apartamente de balet cu un nas ascuțit?

Balet flats se apropie minunat de haine de diferite stiluri:

  1. Mergând la lucru, puneți pe apartamente de balet cu o fustă de birou, pantaloni, cămașă sau bluză. Fetele mari aleg adesea pantofi de balet ca pantofi la un costum de birou.
  2. Aparatele de balet color compensează perfect rochia de cocktail, cu toate acestea, această opțiune va arăta mai bine pe reprezentanții subțiri și mici ai sexului echitabil.
  3. Biletul de balet poate fi pus cu succes pe blugi și un pulover sau lingvistic. O astfel de ceapa casual orice fata va aprecia pentru comoditate, și dacă alegeți la modă astăzi, cutii de balet ascuțit cu un print - apoi pentru originalitate.
  4. Balerine din mazăre, combinate cu rochia înflorată de vara si sarafane, balerini cu un animal print, pantofi neteda nuanțe și fete adânci purta o haină de ploaie și toamna sacou lumină.
  5. Sucherele de balet suculent și pantalonii scurți se potrivesc reciproc. A combinat minunat acest pantof cu pantaloni scurți, jambiere.
balet cu un nas ascuțit 1 balet cu un nas ascuțit 2 balet cu un nas ascuțit 3
balet cu un nas ascuțit 4 balet cu un nas ascuțit 5 balet cu un nas ascuțit 6
bilet de balet cu un nas ascuțit 7 balet cu un nas ascuțit 8 balet cu un nas ascuțit 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

60 − = 58