Bannere cu inscripții

Inițial, botezurile au fost împrumutate de la reprezentanții subculturii de hippii de la indieni din America de Nord. Indienii au schimbat astfel de brățări pentru o relație înrudită. După un astfel de schimb, doi indieni au devenit frați numiți și au fost obligați să se ajute reciproc în situații dificile. Hippies a folosit bannere pentru auto-exprimare. Accesorii au avut în mod tradițional o colorare pestriță, la care copiii de flori atât de puternic gravitați.

Astăzi, baublele clasice s-au transformat într-un accesoriu de modă pe care oricine îl poate purta. În plus față de ornamentul colorat tradițional, ele pot fi descrise în desene tematice, în special, inscripții. Baubles de la mulina cu inscriptions poate include imagini de nume, fraze preferate, grupuri și actori. Un astfel de accesoriu exprimă ceea ce este hobby-ul tău sau joacă un rol important în viața ta.

Cum să faci bannere cu inscripții?

Pentru a face o astfel de botez, veți avea nevoie de fire de muilin de culori contrastante. Acest lucru este necesar pentru ca inscripția să se evidențieze în mod clar față de fundalul general și poate fi ușor citită. Înainte de a executa inscripția, este necesar să se elaboreze o schemă condiționată, pe care să se calculeze numărul de noduli ai fiecărei litere. După aceasta legătura brățară cu inscripția va fi mult mai ușoară și nu veți obține confuzie când legați nodurile.

Alegeți o inscripție

Analizați-vă hobby-urile și hobby-urile. Dacă nu sunteți indiferenți la muzică, atunci puteți face o inscripție a direcției de care sunteți interesat sau a artistului preferat. Poate fi un buchet cu inscripția "rock", "jazz" sau "funk". Romanții vor iubi botezul cu inscripția "dragoste" sau "sărut", iar sportivii vor aprecia bannerele cu inscripția "Nike" sau "Adidas". Dacă doriți să faceți un cadou unui prieten apropiat, puteți alege o brățară cu inscripția numelui său. Un astfel de cadou va fi foarte plăcut și relevant în orice vacanță.

Bannere cu inscripții 1 Baubles cu inscripții 2 Bannere cu inscripții 3
Bannere cu inscripții 4 Bannere cu inscripții 5 Bannere cu inscripții 6
Bannere cu inscripții 7 Bannere cu inscripții 8 Bannere cu inscripții 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + = 15