Bijuterii costume bijuterii

Astăzi, comercianții au venit cu o varietate de modalități care îi încurajează pe oameni să cumpere bunuri. Una dintre cele mai populare moduri de a motiva să dobândești a fost așa-numita "joc de cuvinte". În acest caz, producătorii oferă clienților un produs de marcă, al cărui nume este similar cu numele unui produs mai renumit, deja publicat. Această schemă a fost utilizată în cazul așa-numitelor "brilliani", care au transformat capul multor femei de modă.

Bijuterii de lux sau mișcare atentă?

Ce este, de fapt, bijuteria "brilianitate"? Producătorii susțin că pentru decorarea acestor ornamente se folosește o piatră inovatoare care imită diamantul complet, dar costă mai puțin un ordin de mărime. Expertiza bijuteriilor susține contrariul: "Brillianita" este o sticlă obișnuită de potasiu cu un conținut ridicat de plumb. Sunt tăiate după tipul de diamante, dar ele sunt inferioare acestora prin toate criteriile (rezistență, greutate specifică, conductivitate termică, indicatori de refracție).

Bijuterii costum cu "brilianite" nu strălucește în soare ca un diamant real, poate provoca fisuri și zgârieturi. De aceea, atunci când achiziționați astfel de produse, nu trebuie să vă gândiți că aveți analogii fiabile ale celor mai scumpe pietre din lume. Este doar o bijuterie de costum cu aurit, pe care fiecare femeie o poate permite.

Bijuterii de costume moderne

În plus față de bijuterii cu diamante, merită acordată atenție analogilor moderni. Aici puteți selecta mai multe pietre:

  1. Fianit. Această piatră diferă de diamant prin densitatea și conductivitatea termică. În plus, tăietura de fianit are coaste ușor rotunjite și incluziuni mici cu bule.
  2. Muassonit. Inițial, acest mineral a fost identificat ca un diamant, dar după un studiu detaliat a ajuns la concluzia că acesta este doar un analog similar. Astăzi, piatra este cultivată în condiții artificiale, asigurând o temperatură ridicată (1400 ° C) și presiune (500 mii bar).
  3. Zircon. Cel mai adesea, această piatră este reprezentată în culori, dar există zirconi incolori, cu care puteți înlocui diamantul. Piatra este tăiată cu o fațetă mixtă (prelucrarea în partea de jos și prelucrarea cu diamant a vârfului).

Pentru a distinge astfel de pietre de un diamant real, puteți folosi un creion cu diamante sau un test cu acid clorhidric. Prețul pietrelor analogice este incomensurabil mai mic, astfel încât întreaga clasă de mijloc a cumpărătorilor le preferă. Când cumpărați, trebuie să citiți cu atenție numele, pietrele și, în caz de îndoială, contactați bijutieri.

Bijuterii costum bijuterii 1 Bijuterii costum bijuterii 2 Bijuterie diamante 3
Bijuterii pentru bijuterii cu diamante 4 Costume de bijuterii diamante 5 Bijuterii pentru bijuterii 6
Bijuterie brillianite 7 Bijuterii costum bijuterii 8 Costume de bijuterie brillianite 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1