blana de blana

Arctica vulpea este o blana minunata, luxoasa, iubita de femei de generatii diferite. Blana de blană de la vulpea polare nu este doar un lucru, este un subiect de mândrie, o decorare elegantă a imaginii. Recent, pe podiumuri, este din ce în ce mai posibil să vezi blănuri de vulpe - această tendință ar trebui să acorde o atenție deosebită femeilor de modă.

Fuste de blană de blană

Este cunoscut faptul că acest tip de blănuri este foarte cald. Produsele din ea arată frumos, dau un sentiment de confort, confort. Vulpea polară este o placă de blană, având o lățime diferită. Se crede că stratul de benzi mai înguste aspect mai elegant, dar multe dintre femei, pe de altă parte, pentru a alege benzi largi - arata mai bogat de produse, în plus, acest strat este probabil să dureze mai mult.

Modele de blănuri-cruci de la vulpea polare destul de mult:

  • tânără și elegantă poate fi numită o cruce de oaie din vulpe polare, care este ușor combinată cu o varietate de haine, chiar și blugi;
  • lungimea clasică până la ghiare va face apel la fetele care apreciază eleganța;
  • Se potrivește bine în fiecare zi și arcul și haină de blană de vulpe festivă de la mijlocul coapsei - vă permite să casetă de prezentare de blană în toată splendoarea sa, și, în același timp, nu ascunde silueta frumoasa.

Gulerul unei astfel de blănuri poate fi, de asemenea, decorat cu blană, dar de multe ori există stiluri cu un gât rotunjit deschis. Aceste produse sunt recomandate să fie purtate cu eșarfe voluminoase care acoperă gâtul.

Merită să vă amintiți că blănurile de blană de vulpe încrucișate fac vizual mai mult cifra, astfel că nu li se recomandă să cumpere doamne complete.

Cum de a alege o haină de blană de la vulpe?

Fox blana este elita, se afla in linie cu blana de nurca si sable. Pădurea arctică nevopsită este albă sau albastră. A doua specie este rară în natură, respectiv, costul unei blănuri de blană de vulpe albastră a fost destul de mare pentru o lungă perioadă de timp. După ce fermierii au început să reproducă acest subspeciat în condiții artificiale, prețul a scăzut, în plus, acum mulți producători vopsea blănuri și alte culori. Adevărat, trebuie să știți că vulpea unei vulpi crescuți în captivitate nu este la fel de puternică ca blănurile unui animal mic care a devenit liber. În plus, înainte de a cumpăra, determina umbra. Blana de blană albă va deveni o achiziție inteligentă, dar chiar și cu o manipulare atentă, un astfel de produs va deveni galben cu timpul. Este mai bine să preferați un strat de fum, platină sau colorat. Desigur, este necesar să se acorde atenție calității cusăturilor dintre benzi transversale.

blana de blana din fox1 blana de blana din fox2 blana de blana din fox3
blana de blana de la fox4 blana de blana de la fox5 blana de blana de la fox6
blana de blana de la fox7 blana de blana de la fox8 pălărie de blană 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 + = 16