o blană de blană de la un urs

Te-ai intrebat daca ai ales o blana naturala, dar ai nevoie de un produs care sa te ajute sa suporti ingheturi severe de iarna si sa creezi simultan un stil unic? - Atunci cea mai bună achiziție va fi o blană de blană de la un urs. Această blană este foarte apreciată datorită, în primul rând, calităților și funcționalității sale practice. Ursul pielii are două straturi protectoare. Primul este o grămadă densă, care asigură o izolare termică maximă. La atingere, acest strat este foarte moale, aproape de pluș. Al doilea este un pui de somn lung, dar mai rar. Ea are un efect de respingere a apei, ceea ce face posibilă purtarea produsului în condiții umede, dense, precum și în perioada ploilor și zăpezilor puternice. Aceste calități fac ca stratul de blană al ursului să fie cel mai rezistent și mai rezistent la uzură.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că hainele ursului au aparținut întotdeauna dulapului pentru bărbați. Astfel de produse nu vor da eleganță și rafinament. Ele sunt destul de grele și masive. Spre deosebire de hainele de blană de la animale mici, modelele de la urs sunt dintr-o bucată, care se reflectă în forma brută. Să vedem, îmbrăcăminte de blană de la un urs?

Blana de blană de la ursul polar

Până în prezent, cele mai frecvente sunt blănurile de piele de urs brun. Cu toate acestea, este puțin probabil că veți găsi stiluri lungi sau cel puțin moderate de lungime. Ar trebui remarcat faptul că chiar și femeile urs de urs pe piața de astăzi este o raritate. Designerii preferă din ce în ce mai mult vestele de blănuri ale acestei ființe formidabile. Dar dacă doriți să creați o imagine cu adevărat neobișnuită și memorabilă și, de asemenea, dacă preferați un stil unisex sau supradimensionat, atunci o blană caldă de blană de la un urs polar va fi cea mai bună alegere. Un mare avantaj al modelelor luminoase este combinația armonioasă a unui stil greoi cu o colorare blândă. Un astfel de ansamblu este ideal pentru imaginea unei femei. Designerii oferă de multe ori colecții de blănuri de urși polari pentru femei grase. Cu toate acestea, femeile cu modă elegantă de modă nu pot decât să sublinieze figura lor fragilă cu ajutorul unui dulap masiv.

Care este numele stratului de blană al ursului?

În străinătate, un urs este considerat un animal rus indigen. În ciuda prevalenței acestei fiare în America, în Arctica și în alte regiuni, produsele din blănuri sunt asociate tocmai cu eroi ruși și oameni înalți. Poate că această definiție a dat numele de îmbrăcăminte exterioară: avem o blană de blană și pur și simplu în străinătate un urs.

blana de la un urs1 haina de blana de la un urs2 haina de blana de la un urs3
blană de blană de la un urs4 haina de blana de la un urs5 haina de blană de la un urs6

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

37 − 35 =