Blana pentru femei - 44 de fotografii ale celor mai la modă modele pentru fiecare gust

Odată cu apariția vremii calde de primăvară, fiecare fată dorește să-și dilueze garderoba cu îmbrăcăminte ușoară, în cea mai mare parte strălucitoare și luminoase. De cele mai multe ori, alegerea unui sex echitabil cade pe o haină ușoară, care poate fi o alternativă excelentă la jachetele și bluzele obișnuite.

Blană de culoare 2018

Modelele de lumină 2018 sunt prezentate în colecțiile celor mai multe branduri de renume mondial. Sunt cu greutate mică, nu au izolație și nu sunt niciodată decorate cu blănuri artificiale sau naturale. Cele mai multe dintre aceste modele din sezonul următor sunt realizate în nuanțe de culoare strălucitoare, capabile să ofere modelului și partenerilor săi o stare excelentă și gânduri pozitive.

blană 2018
pantofi de lumină de modă 2018

Lumina de vară 2018 - tendințe de modă

Hainele de vară pentru vara anului 2018, precum și modele similare izolate, au multe stiluri diferite, dintre care fiecare frumoasă doamnă poate alege una pe care o va dori. În sezonul următor, majoritatea fetelor și femeilor preferă următoarele opțiuni:

 • peste stratul superior. Modelele prea largi și voluminoase nu renunță la pozițiile lor chiar și în timpul verii. În acest sezon se caracterizează, în plus, prin mâneci aprinse;
 • modele în stil masculin, în aparență ușor asemănătoare cu o cămașă alungită. În mod tipic, aceste produse sunt completate de îndoiri largi și buzunare proeminente, care pot fi deasupra capului sau fantelate;
 • scurtă lumină A-strat siluetă, referindu-se la stilul anilor 1960. În 2018, aceste produse sunt reprezentate de nuanțe strălucitoare și pastelate, precum și printuri capturate de diferite direcții;
 • straturi de lumină de vară din textile fine, capabile să înlocuiască o jachetă sau o haină;
 • feminin și elegant, închis cu 2-3 butoane și, în majoritatea cazurilor, completat cu o centură simplă și concisă;
 • în fine, în vara anului 2018 toate înregistrările de popularitate vor bate produsele de culoare roșie și multe nuanțe ale sale. În funcție de preferințele individuale, fiecare fashionista poate alege produsul rosu aprins, datorită cărora nu se poate pierde în mulțime, obiecte dulap elegant caramel vin sau Marsala, nuanță Crimson jucăuș și opțiuni Flirty, și așa mai departe.

Lumină de vară 2018 tendințe de moda
veste de lumină de vară

Demi-sezon strat de lumină 2018

În toamna și primăvara, în latitudini diferite, există și zile calde, când în îmbrăcămintea clasică este deja prea fierbinte și fără ea nu este complet confortabilă. Pentru astfel de situații, stilistii și designerii dezvoltă anual modele de haine din materiale subțiri, dar dense, care protejează fiabil împotriva rafalelor de vânt.

În 2018 realizările cele mai preferate vor deveni originale poncho haina sau pelerina, toate tipurile de produse cu un imprimeu floral, broderie si appliqué, tricotaje realizate din fire fine, fără a adăuga o lână, strat negru lumina de piele fină sau denim și elemente neobișnuite de haine în stil militar. Pentru femeile de afaceri stiliști pregătit feminin și elegant strat roba de textile groase sau subțiri tricotate.

demi sezonier 2018
blană 2018

Pantaloni pentru femei

În sortimentul mărcilor de modă sunt prezentate diferite modele de haine ușoare, printre care fiecare reprezentant al frumosului selectează în mod necesar ceea ce are nevoie. Atunci când alegeți acest articol de garderobă, trebuie să vă ghidați după stilul și preferințele individuale, caracteristicile figurii și compoziția și condițiile meteorologice inerente în regiune.

blănuri pentru femei
modele de blană ușoară

Stofă cu blană ușoară

Unul dintre primele articole ale dulapului, în care tinerele doamne își schimbă hainele după iarna, este o haină de primăvară ușor matlasată. Unele modele de produse similare au o căptușeală încălzită detașabilă, datorită căreia pot fi purtate la temperaturi diferite. Cusăturile de pe suprafața exterioară a acestui gizmos pot fi aranjate în ordine semi-aleatoare și pot forma un model interesant și original, oferind farmecul feminin și grație.

blana ușoară
pălăria de primăvară ușor matlasată

Stratul de lumină

O frumoasă și incredibil de atractiv strat subtire stil necăptușit oversayz are un număr de caracteristici distinctive, cum ar fi mâneci de volum, stocare linia umerilor, o lipsă de tăiere și formă clară. Căptușeală izolare astfel de produse, de regulă, nu sunt completate, deoarece acestea cântăresc deja destul de puțini.

Deși multe femei cred că o haină ușoară în stilul de supradimensionare adaugă volumul și face silueta fără formă, în realitate, nu este. Acest produs subliniază fragilitatea siluetă a proprietarului său, eleganța și rafinamentul său. Este perfect combinată cu diverse obiecte ale dulapului pentru femei și nu strică nici o afacere sau o imagine romantică.

ușor strat supraponderal

Tricotaje ușoare

Încălțămintea concepută pentru sezonul cald este realizată din materiale diferite. Inclusiv, fetele și femeile cu blănuri de lumină incredibil de populare pentru primăvară din tricoul elastic. Astfel de modele sunt, în majoritatea cazurilor, fixate cu un fulger sau cu un șir vertical de butoane, ceea ce le face să arate ca o jachetă alungită.

Principalele avantaje ale produselor tricotate sunt ușurința lor, îngrijirea îngrijită, caracteristicile termice optime pentru vara și perioada de tranziție și preț accesibil. Cu timpul, un strat ușor tricotat nu se întinde, ceea ce vă permite să îl purtați pentru mai multe sezoane la rând. În plus, nu ar trebui să uităm că elementele dulap sunt prezentate într-o gamă incredibil de largă, astfel încât fiecare fashionista poate găsi cu ușurință o opțiune care va avea gustul ei.

ușoară tricotată

Vopsea din lână ușoară

Lana naturala a fost mult timp renumita pentru caracteristicile termice excelente. Îmbrăcămintea exterioară realizată din acest material îi poate încălzi proprietarul chiar și în condiții de îngheț sever și, în plus, menține căldura pentru o perioadă foarte lungă de timp. Cu toate acestea, tehnologiile cunoscute fac posibilă utilizarea acestui tip de fire și în acele modele care sunt destinate perioadei semisezonale a anului. Trebuie remarcat faptul că toaletele ușoare au în principal nuanțe de culoare deschisă.

Deci, straturile ușoare din lână fiartă, care, în aparență, se aseamănă ușor cu simțul, oferă confort maxim în toate condițiile meteorologice. Deși vara aceste haine pot fi fierbinți, în toamnă sau în primăvară este una dintre cele mai preferate opțiuni. Astfel de produse au o serie de avantaje grave - ele sunt incredibil de durabile și durabile, practic nu crăpătură și, în plus, nu absoarbă umezeala deloc.

vopsea din lână ușoară

Lumină neoprenă

Neoprenul este unul dintre acele țesături sintetice care se bucură de o popularitate mai mică decât materialele naturale. Este absolut impermeabil, rezistă cu ușurință la deteriorarea chimică și mecanică sau schimbările bruște de temperatură și este perfect potrivit pentru toate condițiile meteorologice.

La asigurările producătorilor, un strat neopren de primăvară ușor este capabil să reziste la temperatura aerului de la -50 până la +90 grade Celsius, astfel încât poate fi purtat pe tot parcursul anului. Între timp, unele femei tinere spun că neoprenul este în continuare un țesut sintetic, astfel încât corpul practic nu respiră, ceea ce poate provoca un disconfort minor.

lumină neoprenă

Blană de țesătură de jacquard

Fuste ușoare de țesătură de țigări fermecătoare de la femei, elegante și festive. Astfel de produse sunt ideale pentru sărbătorile și aparițiile publice, deoarece sunt perfect combinate cu rochii de seară și costume deosebite. Jacquard este incredibil de puternică și de încredere, cu o grijă corespunzătoare, îmbrăcămintea exterioară a acestui material este capabilă să servească hostess-ul timp de 10 ani consecutivi.

blana de jacquard

Blană cu miros

Fata de toamnă ușoară a femeii cu miros formează o siluetă incredibil de atractivă și seducătoare. Ele pot avea multe variații, cele mai multe dintre acestea fiind potrivite pentru toate fetele, indiferent de constituția și trăsăturile figurii. Deci, o lalea fermecătoare de lalele dintr-un material subțire înfățișat, mai mult ca o rochie feminină și elegantă.

Datorită rafturilor rotunjite și a unei talie accentuate, ea creează proporții perfecte și maximizează figura fashionistă la "clepsidră". Un strat de lumină ușor poate fi, de asemenea, mai liber. De regulă, un astfel de model nu are un dispozitiv de fixare, este fixat pe talie cu ajutorul unei centuri înguste sau largi și, în unele privințe, seamănă cu o rochie sau cu kimono.

blană cu miros
fusta de toamnă ușoară a femeii

Lumină

Unele dintre sexul corect atrage o haină ușoară de sex feminin fără o căptușeală, înfățișând ca o pătură. Acest produs este ideal pentru vremea eoliană, deoarece este foarte cool să vă înfășurați și să vă protejați de rafalele reci. O haină ușoară adaugă un volum la silueta unei frumoase fashioniste, așa că doamnelor cu forme de adăpare a gurii li se recomandă să aleagă un stil diferit.

pătură de blană ușoară

Lăcuire ușoară fără guler

Modelele fără guler subliniază eleganța și rafinamentul gâtului feminin. Între timp, ele își extind ușor umerii și adaugă volumul sânului, așa încât doamnele tinere cu umeri excesiv de largi sau un bust luxuriant nu ar trebui să aleagă acest stil. De regulă, variațiile de vară ale unor astfel de produse sunt fabricate din satin, mătase, țesături de costum, dantelă densă sau materiale sintetice.

Marea majoritate a modelelor astfel de articole de îmbrăcăminte exterioară are un decolteu rotund, deși există opțiuni și cu o decupare in forma literei V. Acestea din urmă sunt foarte bine frumusetile potrivite, cu o cifră de pere, deoarece s-au concentrat pe corp și piept zona superioară, deturnând astfel atenția departe de șolduri și fese.

Elementele dulapului fără guler sunt prezentate într-o varietate de variante - lungi sau scurte, ușoare sau întunecate, laconice sau bogat decorate. Pentru o femeie de afaceri, un strat de lumină neagră sau gri este cel mai potrivit, care se potrivește bine cu cele mai multe alte lucruri, pantofi și accesorii. Stați afară din mulțime și atrageți atenția asupra doamnelor va ajuta modele de culoare fuchsia, lamaie-galben sau albastru-albastru umbra.

blănuri fără guler
pălării de lumină pentru femei

Straturile de lumină sunt complete

Pentru fetele cu forme de apreciere poate fi foarte dificil să ridici hainele exterioare, care vor cădea pe figură și să-și ascundă neajunsurile. Cu toate acestea, stilistii si designerii dezvolta haine moderne, inclusiv pentru femei grase. Expertii de moda recomanda tinerilor doamnelor cu dimensiunile plus-size pentru a alege elementele de garderoba pentru ei din urmatoarele optiuni:

 • trapeze strat. Acest model ajută să vă concentrați atenția asupra taliei și să ascundeți șoldurile excesiv de voluminoase, deci este ideal pentru frumusețile cu o figura în formă de para;
 • strat de acoperire pe jumătate;
 • Pălăria din material subțire;
 • modele matlasate cu un model orientat vertical;
 • doamnelor cu mâini pline - produse cu mânecă "bat".

blănuri ușoare pentru grăsimi
haine de modă de lumină

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 7