Blocarea culorilor

Blocarea expresiei de culoare a devenit recent destul de comună în industria modei și acum o putem contempla în paginile revistelor, auzim de pe ecrane TV ... Dar ce înseamnă această frază? Și cât de mult poate fi important ca femeile de modă și iubitorii să se îmbrace în mod strălucitor? Să ne dăm seama ce blocare de culoare este și ce, cum se spune, este mâncat.

Curcubeul în mâinile tale

Blocarea culorilor la modă reprezintă o tehnică de culoare în care culorile de contrast strălucitoare sunt combinate într-o singură echipă. Nu neapărat ar trebui să fie neon, poate fi o combinație de alb și albastru, de exemplu, dar cel mai important - acestea sunt diferite, contrastante în culori naturale. Și este de dorit ca lucrurile să fie fără amprente și modele, monocrome, atunci această imagine va arăta mult mai eficientă.

O tinuă laconică și originală într-o schemă de culori contrastante vă poate reîmprospăta, atrage atenția. Și asta, în ciuda faptului că nu există delocuri speciale în acest stil. Cel mai important lucru este acela de a combina cu competență culorile, astfel încât să nu devii ca un semafor sau o baie de paun într-o găleată de vopsea.

De exemplu, dacă doriți să utilizați blocarea culorilor în haine, atunci cea mai simplă și fără pierdere opțiune este de a combina un lucru de culoare bogată cu alb. De exemplu, o bluză strălucitoare galbenă și o fustă albă sau pantaloni albastri și un capac de rezervă alb. De asemenea, sunt interesante combinațiile colorate. Expresiv violet în combinație cu fuchsie luminos sau azuriu cu cobalt. Dacă sunteți pregătiți pentru experimente îndrăznețe și aveți încredere în stilul vostru, încercați cele mai incredibile combinații de culori, care combină nu numai două, ci trei sau chiar patru culori. De exemplu, negru, roz, fucsie și salată. Aici opțiunile sunt pur și simplu un număr infinit.

De asemenea, blocul de culori poate fi folosit pe unghii. Arată foarte elegant și luminos. Manichiura cu blocuri de culoare utilizează mai multe culori. Din nou, puteți alege schema de culori conform gustului dvs., ghidată de regulile descrise mai sus.

blocarea culorii 1 Blocarea culorilor 2 blocarea culorii 3
Blocarea culorilor 4 blocarea culorii 5 Blocarea culorilor 6
Blocarea culorilor 7 Blocarea culorilor 8 blocarea culorilor 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 5