Bocanci cu toc înalt

De ce iubim atât de mult pantofii cu toc înalt? Poate pentru că ne permit să fim pe primul loc în timpul sezonului rece. Bocancii clasici pe ac se pot numi cu greu pantofi de zi cu zi, cu excepția cazului în care, desigur, căutați confort și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Cu toate acestea, puțini oameni își închipuiesc că nu au un călcâi mare. Cea mai mare alegere a acestui model ne este oferită de cizme de toamnă și de primăvară pe un ac de păr. Există, de asemenea, cizme de vară pe ac de păr, mai mult ca sandale cu multe țesături.

Cizme înalte pe un ac de par, astfel cum este imposibil de modul în care va avea în vreme rece, astfel încât acestea posedă o mai importantă practic pentru orice calitate femeie - permite să deschidă noi posibilităŃi într-o gamă de haine. Și, bineînțeles, un călcîi ridicat ne aduce cîțiva centimetri de creștere.

Bocancii de femeie pe ac de păr prelungesc vizual și picioarele subțiri, oferind mersului o elasticitate atractivă. În același timp, ei vor face un ansamblu excelent cu blugi, fuste și rochii, pantaloni stricți. În vreme rece, cizmele de piele de căprioară cu ac de păr sunt ideale pentru haina, mantaua sau jacheta din piele. Aceasta este, este aproape de încălțăminte universală, care este potrivit pentru orice ocazie.

Dacă nu ai purtat niciodată astfel de pantofi, atunci ți-ar fi dificil să o combinați cu dulapul obișnuit. Unii nu poartă deloc cizme cu toc înalt, având în vedere vârsta vulgară sau necorespunzătoare. În orice caz, cu o rochie de zi cu zi și un costum de afacere, arata agresiv, și cu blugi strâns și mini-fuste - vulgar. Ce ar trebui să fac?

Sfaturi despre cum să poarte cizme cu toc înalt

  1. Cizme înalte pe ac de păr sunt cel mai bine purtate sub fusta. Scurtat - sub pantaloni. Pantalonii drepți cu o singură culoare, de aceeași culoare ca și cizmele, se extind vizual la picioare. Cu toate acestea, nu uitați că marginea inferioară a pantalonilor ar trebui să închidă jumătatea călcâiului, altfel se pare că ați crescut de la pantaloni.
  2. Bocanții de înaltă calitate, potriviți pe un ac de păr pentru primăvară, sunt combinați cu fuste drepte și înguste până la genunchi. Mai multe fuste scurte poarta cu cizme care au o bootleg drept liber. Astfel de modele în culori închise cu culori mici vor fi potrivite chiar și într-un cadru de afaceri.
  3. Într-un cadru informal, un ansamblu bun va consta din cizme înalte și o fustă de lungime medie ce acoperă genunchiul. Se vor arăta fuste sau pliuri bune. Este de dorit ca fusta și cizmele să fie într-o singură culoare, astfel încât picioarele vor arăta mai elegante. Dacă acest lucru nu se poate face, atunci pantofii ar trebui să fie mai întunecați.
  4. Jachete și cizme înguste pe fete subțiri tinere. În cazul în care partea superioară a portbagajului este largă, puteți introduce blugi în ele. Pentru cizme scurte sunt mai bune pentru blugi drepți, fără genunchi.
  5. Chiar și imaginea îndrăzneață este creată de ciorapi pe o ac de păr. Este important aici să nu faceți imaginea vulgară. Acesta va arata bine astfel de cizme cu ciorapi în ei blugi înguste și un jumper. Hainele ar trebui să fie cât mai concise.
  6. Mini-fustă și cizme pe ac de păr - o tinuta pentru o excursie la clubul de noapte, dar nu și pentru imaginea de zi cu zi.
  7. Accesorii. Nu se recomandă crearea de truse în același stil și culoare. Cu coșuri subțiri, sacul-torba sau ambreiajul plat mare se armonizează cel mai bine. Cureaua va completa kitul, adăugând un pic de agresivitate, dar va face foarte elegant.

În ceea ce privește culorile, este mai bine să alegeți cizme cu un ton de discreție, deoarece astfel de pantofi sunt foarte agresivi înșiși. Cizmele roșii de pe un ac de păr de metal, poate, au fost mult timp de modă. Și cizme albe pe un ac de păr - mai probabil un atribut al unei rochii de mireasă. Dacă doriți să vă arătați eleganți în orice situație, vă veți strădui pentru stiluri și culori simple.

Bocanci cu toc înalt 1 Bocanci cu toc înalt 2 Bocanci cu toc înalt 3
Bocanci cu toc înalt 4 Bocanci de înaltă talie 5 Bocanci cu toc înalt 6
Bocanci cu toc mare 7 Bocanci cu toc înalt 8 Bocanci cu toc mare 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

52 − = 49