Bocanci de demisecție

Toamna-primăvară sau, după cum se numesc, cizme de sezon sunt concepute pentru a fi purtate în afara sezonului. Astfel de pantofi nu ar trebui să se teamă de umiditate, ceea ce este inevitabil în aceste perioade. Prin urmare, atunci când alegeți și cumpărați, este necesar să fiți ghidați nu numai de aspectul, ci și de adaptabilitatea la condițiile meteorologice din localitatea în care locuiți. Bocancii de demisie pot fi cumpărați atât de designeri celebri, cât și de cei care nu sunt atât de populari. Încălțămintea mai scumpă nu se caracterizează numai prin materiale de înaltă calitate, finisaje fine, dar și printr-un preț foarte ridicat. Modelele bugetare sunt mai accesibile și printre ele există și o mulțime de cizme de bună calitate, dar trebuie alese mai atent. Cei mai populari producători de pantofi demi-sezon sunt Ann, Di Marni, Lanvin și Janita.

Stil de cizme de sezon

În funcție de faptul că, în ce ocazie proprietarul cizmei le va pune, se pot identifica cele mai comune stiluri de design, și anume:

  • clasic stil,
  • stil retro,
  • sportiv,
  • ghete de gleznă.

Stilul pe care îl alegeți trebuie să se potrivească cu alte articole de garderobă, astfel încât imaginea dvs. generală să fie armonioasă

NYM.

Înălțime cizme de sezon

  1. Se potrivesc perfect fete cu picioarele pline, ele subțire vizual și prelungi picioarele lor.
  2. Bocanci chiar sub genunchi - aceasta este opțiunea de bază, ei merg aproape toata lumea.
  3. Boots la mijlocul cuielor arată foarte bine pe femeile slabe care preferă să poarte pantaloni.
  4. Ei bine, și jos, lungi de gleznă, subliniază favorabil picioarele subțiri ale proprietarului.

Lungimea și forma călcâiului

Bocanele de demisecție cu toc subțire sunt cele mai potrivite pentru doamnele care lucrează în birou. În plus, ele vor completa seara și îmbrăcămintea festivă.

Boots demi-sezon pe pană pot fi purtate sub pantaloni. Ele sunt o alegere excelentă pentru femeile cu un program ocupat de viață.

Toci de primăvară fără călcâi vor completa stilul sportiv al acelor femei care vor să meargă mereu înainte.

Material de cizme de sezon

Bocanci din piele de primăvară foarte practic. Este ușor să vă îngrijiți de piele, aceste cizme nu se tem de umiditate și se vor potrivi ca varianta de toamnă-primăvară pentru uzul zilnic și pentru "ieșirea în lumină".

Suede Demi-sezon Boots necesită o îngrijire mai atentă. Nu pot suporta noroi și noroi. Prin urmare, dacă ați decis în continuare să cumpărați pantofi de piele pentru sezon, cântăriți toate argumentele pro și contra înainte de o astfel de achiziție. Chiar dacă vă mutați mai mult pe propria mașină, este cel puțin uneori, dar salonul trebuie să plece. Și pentru a stofa pradă, doar câteva puncte de desfacere în ploaie și noroi. Prin urmare, aceste cizme ar trebui rezervate și purtate numai pentru sărbători.

Bocanci de demisecție 1 Bocanci de demisie 2 Cizme de sezon 3
Bocanci de demisecție 4 Bocanci de demisecție 5 Bocanci de demisecție 6
Bocanci de demisecție 7 Bocanci de demisie 8 Bocanci de sezon 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

86 − 80 =