Bocanci pe o pană

Noul este, după cum știți, bine uitat vechi. Această afirmație este grozavă pentru un astfel de element de pantofi ca o pană. Intrat la modă la începutul secolului al XX-lea, după un timp a dispărut, sa întors scurt în anii '70, apoi a revenit din nou în epoca modernă. În mod natural, pentru tot acest timp, pană a experimentat multe schimbări calitative.

Pantofi de iarna pentru femei: un tribut adus modului si o optiune practica

Panta este un tip de talpă foarte confortabil, care este o platformă turnată, dar cu o vedere laterală originală. Ea face figura mai subțire și mai înaltă, pasul este mai încrezător și mersul este mai elegant.

Pantofii de iarna pe o pata pot oferi atat confort cat si nu interfera cu crearea unei imagini la moda. În plus, pentru sezonul rece, cizmele de pe pană sunt produse cu blană sau cu lână - veți fi calde, chiar și în cele mai grave înghețuri. Talpa este stabilă - amenințarea de alunecare dispare, dar datorită faptului că este încă înaltă, chiar și în condiții meteorologice slăbite, nu vă udați picioarele. Pentru avtoledi, aceasta este, în general, o opțiune ideală, deoarece călcâiul nu este cel mai convenabil și mai sigur dispozitiv pentru șofer.

Vata nu este recomandată doar femeilor cu multă greutate excesivă - poate greva serios figura deja magnifică, făcând cavarii mai masivi.

Cu ce ​​să purtați încălțămintea femeilor pe o pantă?

Această opțiune este universală - completează perfect atât costumul zilnic, cât și cel de ieșire.

Ei bine, combinate cu acest tip de talpi blugi, pantaloni, în plus, ambele largi și îngustat. Jambierele și pantofii pe o pană sunt, în general, o combinație ideală, totuși, dacă picioarele au o formă frumoasă. Rochia va accentua figura, va face mai subțire dacă purtați o rochie sau o fustă. În toamna și iarna, puteți combina astfel de încălțăminte cu chilotul strâns. Pentru vara, puteți alege cizme ușoare cu un nas deschis și purtați-le fără chilot.

Îmbrăcămintea exterioară funcționează bine și cu pantofi de modă pe o pană. Scurte straturi, jachete fabricate din diferite materiale, vă vor ajuta să creați un costum elegant și elegant pentru mers și mers. Schițele de blană îmbinate, combinate cu cizme de piele de piele de pe pană, vă vor oferi o imagine de șic și de lux - înconjurarea vă va aprecia gustul impecabil.

Ce nu se recomandă să combinați o pană:

  • cu rochii luxuriante sau lungi, fuste;
  • cu poduri și capris, deosebit de largi;
  • cu pantaloni de călărie pentru pantaloni.

Dacă purtați pantaloni lungi, atunci lungimea lor ar trebui să acopere aproape complet talpa. În cazul în care alegerea dvs. este "tevi" înguste, atunci ar trebui să strângeți piciorul destul de strâns.

Tendințe de modă

Mulți designeri demonstrează în spectacolele lor pantofi pe o pană ascunsă - aceasta este probabil tendința principală a sezonului. Această opțiune este perfectă pentru rochii de fire. Tot in acest sezon, vata incearca sa o decoreze intr-un mod original. Producătorii realizează pe ea un model de fir, paiete, pietre. Apropo, poate fi frumos în sine, din lemn, plută sau cauciuc.

Dar dacă preferați un pantof modest, dar elegant, cizme cu o pană de dantelă-up va satisface pe deplin cerințele de o modă capricios. Acest model este indispensabil pentru uzura obișnuită.

De ce să mă tem?

Vata nu poate doar să facă figura mai tensionată, să îndrepte postura, ci, dimpotrivă, să reducă creșterea, să scurteze picioarele. Prin urmare, alegerea cizmelor de toamnă sau de iarnă pe o pană, gândiți-vă imediat la ceea ce le veți purta, luați în considerare caracteristicile figurii dvs.

Este important ca pantofii să aibă dimensiuni, altfel nu va aduce plăcerea corespunzătoare de a purta, dimpotrivă, poate strica starea de spirit și chiar dăuna sănătății.

Boots on a wedge 1 Pantofi pe o pană 2 Pantofi pentru femei 3
Boots on a wedge 4 Boots on a wedge 5 Pantofi pentru pantofi 6
Pantofi pentru femei 7 Pantofi pentru pantofi 8 Pantofi pentru pantofi 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 3 =