la revedere pantofi pentru tineret

Stilul retro este adesea găsit în mod modern. Modelele actuale de îmbrăcăminte și încălțăminte din anii trecuți nu și-au pierdut popularitatea astăzi datorită practicității și fiabilității lor. Desigur, astăzi există multe alternative elegante, cu un design mai rafinat și mai feminin. Cu toate acestea, produsele "rămas bun, tineret" nu vor fi comparate cu celelalte în ceea ce privește rezistența și durabilitatea. Unul dintre elementele similare ale dulapului, care este astăzi foarte solicitat, sunt pantofi pentru femei.

Femeile de mestecat "Farewell to Youth"

Pantofii pentru femei "rămas bun de tineret" sunt încălțăminte închise cu tălpi de cauciuc. Suprafața acestor modele, de regulă, este realizată din material din pâslă, care oferă căldură și confort picioarelor, chiar și în înghețuri severe. Un mare avantaj al pantofilor este capacitatea lor de a retine caldura chiar si atunci cand este umeda. În timpul URSS, cizmele simțit "rămas bun de tinerețe" au avut un mijloc de fixare în mijlocul vârfului pantofului de tipul fulgerului. Astăzi, astfel de modele sunt prezentate pe șnururi, pe Velcro și pe nituri. De obicei, colorarea acestui pantof este, de asemenea, destul de practică - gri, negru, maro. Mulți designeri completează modelul cu o blană sau o lână de oaie neparticipată. În combinație cu tălpi de cauciuc, aceste încălțăminte sunt potrivite atât pentru perioada de ninsori, cât și pentru sezonul de lapte.

Boots "Adio la tineret" sunt design confortabil și liber, care este proiectat pentru orice plinătate și ridicare a piciorului. Mulți asociază astfel de încălțăminte cu o lipsă de bani și sărăcie. Desigur, aceste pantofi nu sunt considerate costisitoare. Cu toate acestea, ele sunt achiziționate într-o mai mare măsură nu din motive de economie, ci ca un accesoriu fiabil și practic cu care orice imagine de iarnă și toamnă va fi încrezătoare și fiabilă. Desigur, pantofii pentru femei "rămas bun de tineret" nu se încadrează într-un stil inteligent sau de afaceri. Dar pentru plimbări lungi pe vreme umedă, precum și pentru a lucra în aer proaspăt, astfel de pantofi vor fi indispensabile.

cizme de tineret la revedere 1 cizme pentru tinere de rămas bun cizme tinere de la tine 3
cizme de tineret la revedere 4 cizme de tineret la revedere 5 cizme tinere adio 6

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

22 + = 24