Cabinetele Kapron

În dulapul doamnelor, cu greu puteți găsi un element mai sexy și mai feminin. Femeile din chilot de nylon deja de mai multe decenii conduc nebunește nu numai proprietarii lor, ci și cavalierii lor. La urma urmei, această îmbrăcăminte face ca picioarele să fie așezate și vă permit să îmbrăcați fuste în momente de lungime destul de inadmisibilă.

Tipuri de chilot de nylon

Astăzi pentru sexul echitabil există o mare alegere în acest domeniu. Ferestrele mândriți branduri, cum ar fi nailon chilot «OMSA», «SiSi», «Filodoro», «» Glamor, «de aur» Lady și altele. Multe companii au câștigat 100% din popularitate pentru calitatea lor superioară. Dar există întotdeauna nume noi, adesea nu inferioare în calitate, dar cu prețuri plăcute.

Pentru a ști exact ce chilot de nylon este cel mai bun de ales, trebuie să înțelegeți soiurile lor:

  • dresuri clasice - monocrome cu o densitate medie de 30-40 D;
  • corecția și modelarea au un efect de strângere sau tragere la nivelul feselor, șoldurilor sau abdomenului;
  • Masaj chilot "știu cum" pentru a distribui presiune pe picior, prin urmare, reglementarea aprovizionării cu sânge și prevenirea oboseala prematură a picioarelor;
  • chilot subțire cu o densitate sub 20 D;
  • încălțăminte caldă care conține lână, bumbac sau alte fibre care oferă confort la temperaturi scăzute;
  • rucsacurile exclusive sau de brand pot fi create manual sau prin șabloanele designerilor celebri;
  • călugărițe de tip kapron cu un model au orice model, colorat, brodat, gravat etc.

Faceți o alegere va ajuta motivul. În timpul verii, sunt potrivite ciorapi de papură. În ciuda căldurii, în multe organizații acest lucru este un atribut obligatoriu al unui costum de afaceri. Colorată sau chilot de nailon alb perfect pentru o petrecere sau pentru o plimbare, dar bine alese pentru a impreuna, va arata bine într-un cadru mai formal.

Cum de a alege ciorapii Kapron?

Mai întâi de toate, trebuie să fii călăuzit de mărimea ta. Dimensiunea chilotului de nylon este determinată în funcție de înălțime și greutate. De obicei, pachetul are un indiciu de masă corespunzător. În cazul în care chilotul "se potrivesc bine", atunci acesta este deja jumătate din succes. A doua jumătate depinde de densitatea lor. Trebuie combinat cu îmbrăcămintea de bază. Pentru o vara lumină rochie costum 15-20 D, pentru toamna și primăvara optime 40-60 D, pentru rochii de iarnă tricotate - 70-100 D. nu Străduiți cu semne de chiuveta - desigur, aceste modele face figura mai perfectă, dar, de asemenea, oferă o povară suplimentară circulația sanguină și vasele sanguine. Deci este mai bine să purtați o astfel de chilot în vacanță.

Cum de a stoca și de îngrijire pentru chilot nailon?

Acest articol delicat trebuie păstrat curat și uscat. Păstrați ciorapi de nailon poate fi în piept normale, oferindu-le cu o cutie într-o cutie cu separatoare, sac, cu un sistem de blocare, puteți închide chiar și pe un umeraș. De exemplu, nu există reguli speciale, cu excepția celor de igienă. Spălați chilotul se recomandă în apă caldă cu săpun, răspândirea uscată, dar departe de sursele de căldură puternică și de soare. Mai ales aceste reguli se aplică modelelor cu modele și opțiuni delicate.

Dacă se formează o gaură pe kolgotoks dvs. preferat - acesta nu este un motiv să-i aruncați. Cum să coase ciorapi de nailon, probabil stie fiecare femeie: trebuie să le activați dos și să repare în culoare, este mai bine aceeași, nailon. Dar cum să înălbim ciorapii Kapron, care, de exemplu, a pictat pantofii? Principalul lucru - nu folosesc substanțe cu conținut de clor, este mai bine să folosească mijloace blânde, cum ar fi un agent pentru îndepărtarea petelor sau de rapel de spălare „Antipyatin“.

Cămăși Kapron cu un model 1 Nylon tights 2 Nylon punte 3
Curele din nailon 4 Amortizoarele Kapron 5 Nylon colanti 6
Curele din nailon 7 Curele din nailon 8 Curele de nylon 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 1 =