ceea ce este eleganta

Adesea trebuie să auzim cuvântul "eleganță", care se aplică îmbrăcămintei, stilului, comportamentului. Elegance - ce este? Ce calități o femeie ar trebui să fie considerată elegantă? Este imposibil să explicăm sensul acestui cuvânt din punct de vedere științific. Ca farmec, farmec, carisma, eleganta - acesta este un complex intreg de senzatii care apar atunci cand privim o fata. Nu este supusă unor schimbări temporare, nu este influențată de tendințele modei. Dar asta nu înseamnă că poți fi elegant, ignorând tendințele lumii modei.

Elegance în haine

Fata, pe care oamenii din jurul ei o consideră elegantă, știe totul despre regulile de a crea un dulap, culori la modă, siluete și texturi. Nu va cumpăra niciodată haine pur și simplu, accidental, spontan, înțelegând că toate elementele dulapului ar trebui să fie armonioase, gândite, combinate. Este grijuliu care este secretul principal al eleganței în haine.

Există și alte reguli de eleganță. În primul rând, calitatea lucrurilor. Vederea că lucrurile elegante - este scump, greșit. Pentru a arăta elegant, nu este necesar să contactați un croitor personal sau să umpleți dulapul în buticurile de elită. Când alegeți lucrurile, acordați atenție tăieturii, detaliilor, materialului. Valoarea unui lucru nu contează. Principalul lucru este cum arată.

Simplitatea hainei este, de asemenea, binevenită. Detalii în detaliu și pretentiozitate reduce vizibil prețul chiar și celui mai scump lucru. Acest lucru se aplică la accesorii, care într-o cantitate excesivă arata vulgar, ceea ce nu este compatibil cu noțiunile de "eleganță" și "stil". doamnă elegantă nu va permite să mă folosească de popularitate ieftine, în funcție de lungimea de „ultra-mini“, decolteu adânc, țesături transparente și bucăți scandalos. Și despre acuratețea (haine, pete, scufe, bobine) și nu trebuie să spui.

ceea ce este eleganta 1 ceea ce este eleganta 2 ceea ce este eleganta 3
ceea ce este eleganta 4 ceea ce este eleganta 5 ceea ce este eleganta 6
ceea ce este eleganta 7 ceea ce este eleganta 8 ce este eleganta 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

23 − 20 =