Ce fel de pălărie să poarte cu o haina de piele de oaie

O haină caldă din piele de oaie este probabil cea mai bună opțiune pentru îmbrăcămintea de îmbrăcăminte pentru iarnă aspră. Cu toate acestea, iubitorii acestui îmbrăcăminte sunt adesea îngrijorați de problema alegerii unei coafuri - la urma urmei, ridicarea unei pălării pe un strat de oaie nu este atât de simplă. Acest articol este dedicat selecției pălăriilor.

Pălării la modă pentru haina de piele de oaie

Cel mai bine este combinarea batistelor de mătase, a pălăriilor de blană, a pălăriilor de blană și a capacelor de beanie tricotate cu blănuri de oaie. Toate aceste opțiuni sunt la modă în această iarnă, astfel încât să puteți alege în siguranță oricare dintre ele.

În această iarnă cele mai moderne culori sunt: ​​alb, negru, fuchsie, menta, turcoaz, alb-gri, maro și bej, precum și azuri și portocalii.

Pentru o imagine de zi cu zi relaxată, pălăriile luminoase cu ornament sau decor - pompoane, aplicații, broderii sunt potrivite.

Cele mai populare tipărite în acest sezon sunt: ​​grafic (dungi, cusca, mazăre), animale (leopard, zebră, tigru), etnice (aztece, indiene, modele romane) și abstract.

Ce pălării să poarte sub piele de oaie?

Atunci când alegeți o pălărie, acordați atenție stilisticii și culorii care duce în ansamblu. Capacul poate avea o nuanță similară sau contrastantă.

Pantofii scurți din piele de oaie în stil kazhual sunt bine combinați cu capacele sport tricotate și clapele de urechi. Pantofii din piele de oaie lungi sunt în armonie cu eșarfe, șnuri, pălării.

Absolut orice strat de piele de oaie arata bine in combinatie cu palarii cu tivita de blana.

Când alegeți o pălărie, acordați atenție și formei feței.

Pentru o față îngustă lungă, se vor încadra pălăriile cu margini mari și toate tipurile de pălării care acoperă fruntea. Fetele cu fețe înguste poartă pălării cu modele orizontale.

Chubby fete ar trebui să acorde o atenție la modelele extins vertical de pălării și headdresses cu un model vertical.

Proprietarii unei fețe pătrate ar trebui să acorde atenție băuturilor asimetrice și capacelor rotunde care atenuează vizual conturul feței.

Fața în formă de inimă arată bine în cadrul pălăriilor asimetrice, pălăriile cu un voal scurt și câmpuri scurte, coborâte.

Fetele cu o față ovală pot alege absolut orice variante de pălării.

Ce fel de pălărie de purtat cu o piele de oaie 1 Ce fel de pălărie să purtați cu o piele de oaie 2 Ce fel de pălărie să poarte cu haina din piele de oaie 3
Ce fel de pălărie de purtat cu o piele de oaie 4 Ce fel de pălărie să purtați cu o piele de oaie 5 Ce fel de pălărie să purtați cu o piele de oaie 6
Ce fel de pălărie să purtați cu haina de piele de oaie 7 Ce fel de pălărie de purtat cu o blană de oaie 8 Ce fel de pălărie să poarte cu un strat de oaie 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

85 + = 89