ce sa poarte pentru corporatia de Anul Nou

Timpul se apropie atunci când nu numai că este posibil, dar, de asemenea, va fi necesar să beți șampanie cu colegii și să ieșiți la maxim. Și fetele trebuie să se gândească la ce să poarte corporația de Anul Nou pentru a atrage atenția sexului opus și a da naștere la invidia femeilor care lucrează cu tine.

Rochie frumoasă pentru corporația de Anul Nou

O vacanță la locul de muncă într-un cadru informal încă necesită respectarea anumitor reguli pentru alegerea unei rochii. Codul de îmbrăcăminte strictă este anulat, dar nu vă puteți grăbi în toate cele grave, indiferent cât de mult doriți să aprindeți o figură sau să puneți o trusă proaspătă. Stilurile de rochii pentru corporațiile de Anul Nou pot fi diferite:

 • o opțiune universală pentru femei subțiri și nu foarte multe va fi un caz;
 • proprietarul picioarelor pline se va apropia de o rochie lungă cu un lamă largă;
 • iubitorii de imagini originale cum ar fi modelul de tăiere asimetrică;
 • O rochie scurtă mică va putea purta persoane subțiri.

Indiferent de stilul pe care îl preferați, înainte de ao pune, amintiți-vă că necesită o imagine de modă pentru corporația de Anul Nou:

 • spuneți "nu" la sinceritate excesivă - țesături transparente, mini foarte scurte, neckline adânc pentru o altă ocazie;
 • Puritanism la nimic, arată el însuși în toată splendoarea sa, dar arată un singur lucru - o postură frumoasă, folosind rochie cu un deschis spate, picioare zvelte - cu ajutorul bucății;
 • nu provoacă accesorii - evitați ornamentele de lux, ciorapi, ciorapi în plasă, nu permiteți să priviți în afara îmbrăcămintei de rufe.

ce sa poarte pentru corporatie 1

ce sa poarte pentru corporatia de Anul Nou 2

ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 3

Rochie de seară pentru corporațiile de Anul Nou

Nu poți să muncești într-o rochie de seară. Dar va fi o alegere excelentă pentru cei care încă se gândesc la ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou. Anul cocoșului este recomandat să se întâlnească în culori albastre, verzi, maro, gri. Dar nu este necesar să vă conduceți într-un cadru strâns - o rochie roșie elegantă pentru corporația de Anul Nou va arăta luminoasă și destul de potrivită.

Focarul îi iubește nuanțele și, conform credinței populare, îmbrăcat în roșu în ajunul Anului Nou, va acorda anul viitor prosperitate financiară. Nu reduceți rochia neagră la modă, adăugați-o cu ornamente rafinate. Imaginea festivă este creată nu numai prin stil, culoare, ci și prin decor, textura țesăturii. Rochia de seară este permisă să poarte o lungă sau scurtă, cu sau fără mânecă - principalul lucru este că acesta combină reținerea și solemnitatea.

ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 4
ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 5
ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 6

Îmbrăcăminte de cocktail pentru corporația de Anul Nou

Rochia pentru un cocktail este asociată cu numele celebrului Coco Chanel. Știa foarte bine cum să combine franchimia ușoară și eleganța. Aceasta ar trebui să fie rochia ta de cocktail - suficient de deschisă pentru a intriga. Editorii de stil recomandă să se acorde prioritate rochiilor care sunt cusute din țesături scumpe:

 • mătase;
 • atlas de calitate;
 • catifea;
 • dantelă.

Întrebându-se ce să poarte la petrecerile corporatiste de anul nou, maeștrii din lumea modei sfătuiesc, de asemenea, să modeleze proporțional expunerea corpului. Regula este simplă - scoateți-vă picioarele - alegeți un top închis. Îmbrăcămintea de iarnă pentru un cocktail nu trebuie să fie saturată de culoare, totuși, purtând produse de burgundă, albastru închis, purpuriu, veți arăta spectaculos. Perfect răcoritoare și vă va face centrul de atracție a punctelor de vedere al rochiei albe pe țesături dantelă corporativă de anul nou, care este tendința sezonului.

ce să poarte pentru corporația de Anul Nou 7
ce să poarte pentru corporația de Anul Nou 8
ce să purtați pentru corporația de Anul Nou 9

Rochie în podea pentru corporație de Anul Nou

Cel lung poate și trebuie să fie pus pe minge pentru a deveni regina vacanței pe ea. Modele de rochii pentru corporația de Anul Nou în podea vor satisface cerințele exigente ale modaților:

 • Aveți o siluetă cioplit și o creștere înaltă - încercați să rochia în fustă la gleznă;
 • doriți să ascundeți șolduri masive sau viței urâte - puneți-vă o rochie cu o fustă lungă în pliu;
 • deranjeaza centimetri suplimentari la talie - le imbraca cu o rochie cu un corset si o fusta pe podea.

Cu un tiv lung și absența tăieturilor indecente, nimeni nu interzice să aibă haine pentru partea superioară a companiei. Bustier, curele de umăr, plasă, dantelă - toate acestea au un loc de utilizat și sunt utilizate cu succes de către seducători. Principalul lucru este că mă plac. În acest lucru suntem ajutați de încrederea în atractivitatea sa, care nu se poate face fără haine.

ce să poarte pentru corporația de Anul Nou 10
ce să purtați pentru corporațiile de Anul Nou 11
ce să poarte pentru corporația de Anul Nou 12

Rochie pentru companie de Anul Nou pentru plin

Femeile blond ca bărbații nu mai puțin subțiri. Rochiile pentru femei pentru corporațiile de Anul Nou pentru doamnele luxuriante sunt reprezentate de designeri din toate varietățile. Modelele trunchiate trebuie să fie șterse din listă, iar restul - la modă și accesibilă femeilor cu parametri medii - să ia în considerare, să încerce, să pună pe. O cutie strictă, stilul grecesc, stilul Imperiului - alegerea este foarte diversă. Cu grijă, du-te la costumele prea luminoase, renunta la haine vrac și stratificat, care va face doar figura mai grasa.

ce să poarte pentru corporația de Anul Nou 13

ce să poarte pentru corporația de Anul Nou 14

ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 15

Imagine elegantă pentru compania corporativă de Anul Nou

La o petrecere festivă, indiferent de cine lucrați, doriți să arătați uimitor. Ce să purtați în corporația de Anul Nou și cum să creați un avantaj excelent pentru Anul Nou cu colegii - această problemă este îngrijorată în fiecare an de un număr mare de femei. Îmbrăcămintea pentru corporația de Anul Nou necesită o abordare specială. Puneți pe rochii luminoase, aerisite și elegante pentru corporațiile de Anul Nou cu elemente strălucitoare, dantele sau inserții din piele. Prea aproape, opțiunile prea scurte vor fi nereușite pentru companie. Disconfortul nu este cel mai bun partener la o distracție.

ce să poarte pentru corporația de Anul Nou 16
ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 17
ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 18

Imbracaminte la moda pentru corporate de Anul Nou

Atunci când compuneți ansambluri, asigurați-vă că opțiunile pentru rochii de corporație de Anul Nou sunt la curent cu tendințele modei. Tendințele anului următor sunt deja definite:

 • maneci, bibelouri, fluturi, făcând aspectul delicat și romantic;
 • imprimare geometrică, reprezentată de banda curentă, romburi, pătrate, poliedra fantezie;
 • Materiale de aur, argint, bronz metalizate și elemente care dau ceapă un luciu spectaculos;
 • piele, blană, utilizate atât ca material principal pentru costum, cât și ca mobilier.

ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 19
ce să poarte pentru corporația de Anul Nou 20

Imaginea în pantaloni pe o firmă de Anul Nou

Printre sexul mai slab există exemplare pe spirit care nu tolerează rochiile mimice. Ei se simt confortabil în pantalonii lor și nu-i forțează să pună nimic altceva, în ciuda motivului. Variantele de îmbrăcăminte pentru corporațiile de Anul Nou nu exclud ansamblurile de pantaloni. Acest articol de garderobă are dreptul de a fi direct, subțire - este important să se așeze bine pe figură. Chiar și pantalonii cu o singură culoare pot fi purtați și inscripționați în aspectul de Anul Nou, este necesar doar să le completezi cu o bluză sau de top din mătase sau sifon, o tunică din viscoză. O călcâie mare și un ambreiaj drăguț nu intervin și nu aduc o notă de neoficialitate.

ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 21
ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 22

Ce să poarte pentru un corporate de Anul Nou într-un restaurant?

Un astfel de eveniment implică îmbrăcăminte rafinată. Ce să purtați în corporația anterioară Anului Nou, trecând în restaurant - răspunsul la această întrebare este ambiguu. O alegere excelentă va fi o rochie de lux, pantaloni eleganți, o fustă neobișnuită, o bluză de ochi. Este important ca lucrurile să te transforme, să nu renunțe la viața de zi cu zi. Boots rareori se armonizează cu lucrurile solemne, deci luați cu dvs. la pantofii restaurantului. Rochii pentru restaurantul de la petrecerea de corporație de la Revelion arată absolut diferit cu încălțămintea rafinată.

Corporația nu este doar un eveniment distractiv, ci și o ocazie de a stabili relații de lucru prietenoase, de a se familiariza cu oamenii necesari pentru munca lor. Nu în zadar există o zicală „Meet pe haine, să însoțească pe o minte“ - a pus pe, care arată bun gust, propria sa personalitate, se comporta asa, atunci nu să fie rușine.

ce să poarte pentru corporația de Anul Nou 23
ce să poarte pentru corporațiile de Anul Nou 24

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 − 13 =