ceasuri

Marca Tous este cunoscută pe scară largă în lume, iar sigla sa, Teddy Bear, este, cu siguranță, în multe buticuri și magazine care vând produse de elită. Ceasurile de bijuterii ale acestui brand sunt foarte solicitate.

Cum sa nascut marca?

Tous a fost fondată la începutul secolului al XX-lea, iar până acum este deja o faimoasă marcă din Spania, producând bijuterii și accesorii.

Dar totul a început dintr-o mică afacere de familie pentru fabricarea ceasurilor de mână. Înainte de aceasta, ceasornicarul Salvador Tous Blavi a fost pur și simplu angajat în repararea mișcărilor de ceas. După un timp, datorită cererii de produse, fondatorii acestui brand au decis să-și extindă producția și au deschis primul salon de bijuterii.

Fiul fondatorului și soția sa, care a fost artist, au continuat activitatea părinților lor. Mulțumită lor, întreprinderea a primit un nou impuls, apoi compania a avut o emblemă - un pui de ursuleț de tort încarnat în diamante și aur. Până acum, există peste 150 de buticuri de bijuterii din lume.

Femeia de ceas Tous

Acum una dintre direcțiile de producție este fabricarea de ceasuri. Gama cuprinde modele clasice pentru bărbați, dar puteți cumpăra și ceasuri de unisex destinate oamenilor de afaceri. Pentru doamne mici și domnilor tineri există o serie de modele luminoase și originale. Uita-te la Toyes pentru femei - special, ele sunt pline de har.

Toate produsele produse de această companie nu pot fi denumite public. Este un brand care a câștigat faima la nivel mondial, iar produsele sale sunt evaluate pentru a fi cele mai bune. Dar pentru dvs. și pentru cei dragi, merită să cumpărați haine de calitate.

Idei noi

Tous, în colaborare cu Samsung, a creat o brățară, care poate fi numită unică. Ea are o funcție de ore care arată timpul. Dar este și un obiect gadget elegant. Datorită acestei cooperări, o funcție de măsurare a ratei pulsului și un contor de calorii au fost adăugate la ceas. Brățara este capabilă să notifice despre toate sms-kah, apelurile telefonice și mesajele text ale rețelelor sociale care intră în smartphone.

Desigur, Samsung a fost responsabil pentru componenta tehnică, dar Tous a fost implicat în proiectare. Și în cele din urmă sa dovedit a fi cu adevărat feminin - o culoare strălucitoare a fost adăugată florilor și puiului de urși. Această brățară este sigur că va apela la femeile de modă.

ore tous1 ceasul2 ceasul tous3
ceasul4 ceasuri tous5 ceasuri
ceasuri tous7 ceasuri tous8 ore oră9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 3