Cercei de aur cu jad

Un mineral numit jad este foarte apreciat pentru umbra sa frumoasa si abilitatea de a decora orice bijuterie. Cercei cu jad in aur arata foarte impresionant si decoreaza orice imagine, atat in fiecare zi cat si in seara.

Cine sunt cerceii de aur cu jad?

În primul rând, cerceii din jad de aur nu trebuie neapărat să fie doar verzi. Există multe nuanțe diferite ale acestui mineral - de la verde adânc, până la smarald mai ușor și aproape cenușiu. De regulă, în magazinul de bijuterii vi se vor oferi modele de cercei de aur cu jad în gama verde, deoarece nuanțele roșii sau maro sunt o raritate.

În ceea ce privește alegerea acestui decor, merită să începeți din culoarea voastră. Cercei de aur cu jad poate fi găsit pentru femei cu nuanțe diferite de piele și păr:

  • Cerceii, în care jadul verde din aur, va arăta foarte bine femeilor cu o culoare similară a ochilor;
  • dacă vă referiți la culoarea vară sau primăvară, ar trebui să găsiți nuanțe mai deschise, aproape albastre, aceasta poate fi o opțiune bună pentru "toamnă";
  • strălucitoare, aproape emerald cercei cu jad de aur sunt mai potrivite pentru "iarna" de culoare, puteți încerca, de asemenea, nuante roșu-roșu-maro;
  • nuanțe luminoase de costum verde, „de primăvară“, o mlaștină întunecată cu umbra profundă - o soluție ideală pentru „toamnă“, și cel mai întunecat, aproape negru, o femeie ar trebui să poarte, de iarnă.

Cercei de aur cu jad sunt soluția ideală dacă sunteți obișnuiți să trăiți un stil de viață activ. Adevărul este că zgârierea acestui mineral este absolut imposibilă, pentru că și după câteva decenii de utilizare activă a acestui ornament își păstrează aspectul original. Apropo, așa puteți verifica autenticitatea achiziției dvs.!

Cercei de aur cu jad 1 Cercei de aur cu nephrite 2 Cercei de aur cu jad 3
Cercei de aur cu jad 4 Cercei de aur cu jad 5 Cercei de aur cu nephrite 6
Cercei de aur cu nephrite 7 Cercei de aur cu jad 8 Cercei de aur cu nephrite 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 4 =