Chanel haina

Toată lumea știe legiuitorul stilului, iar autorul celui mai vândut geantă de mână pe lanț nu încetează să mai fie standardul stilului și feminității. În toamnă, cea mai populară îmbrăcăminte este haina. Dacă vă decideți să urmați comenzile Koko, va trebui să vă petreceți puțin timp în căutarea unui strat în stilul Coco Chanel, dar merită.

Fusta pentru femei Chanel: elementele de bază ale stilului

Desigur, fiecare femeie dorește să obțină cel puțin un lucru de la Chanel. Dar pentru a crea o imagine în stilul unei case de modă este destul de fezabilă și fără lucruri de marcă. Este suficient să se distingă caracteristicile de bază ale stratului de la Chanel și modul de alimentare a întregii imagini:

  • dați prioritate unei tăieri drepte și ușor montate;
  • mâneci de îmbrăcăminte exterioară ar trebui să fie vtachnymi, lățimea de mijloc;
  • Caracteristic pentru un strat în stilul lui Coco Chanel este un guler foarte mic sau absența completă a acestuia;
  • Căutați haine din țesături naturale: lână, tweed, tricou.

Toate acestea permit fetei să arate foarte elegantă, rezervată și incredibil de feminină. Acordați atenție nu numai detaliilor tăieturii, ci și aspectului general al produsului. Este recomandabil să alegeți o lungime puțin sub genunchi, o zonă de decolteu deschisă moderată și o montare prea strânsă.

Chanel - soiuri

Potrivit filozofiei celebrului Coco, haina trebuie să îndeplinească, în primul rând, două funcții importante: să ofere confort și să facă o femeie elegantă. Există o mulțime de modele, dar toate au unele caracteristici comune. De exemplu, schema de culori. Coat de la Coco Chanel împodobește o femeie și, prin urmare, ar trebui să fie cusute exclusiv în gama pat: gri, bej, negru.

Pentru plimbări în jurul orașului sau pentru o întâlnire, este mai bine să alegeți nuanțe luminoase, o tăietură mică. În acest caz, stratul în stilul Coco Chanel poate fi culoarea lavandei sau liliacului, lungimea genunchiului. Un stand de guler sau un clasic jos, o centură la talie - această opțiune ar fi cu siguranță apreciată de Madame Chanel.

Dacă sunteți în căutarea pentru o haină de iarnă matlasată în stilul Chanel, încercați să rezistați ispitei și să nu căutați stiluri foarte scumpe și chic. Faptul este că Koko a crezut cu sinceritate că prea multe elemente decorative și luxul îmbătrânesc femeia. Căutați modele în care există foarte puțină blană naturală, mâneci cu trei sferturi, mănuși mari și tăieturi drepte.

Haina de vara in stilul Chanel este una dintre inventiile designerului. Lungimea clasică este puțin sub genunchi, silueta fixată, reținerea și feminitatea sunt principalele caracteristici ale acestui detaliu al dulapului. Cu siguranță ați observat că lungimea unui strat în stilul Chanel aproape întotdeauna ar trebui să fie sub genunchi. Acest lucru este necesar pentru ca rochia sau fusta sa nu se uite. Dacă doriți cu adevărat o versiune mai scurtă, căutați o haină scurtă clasică în stilul Chanel, o tăietură mărită, lungimea până la mijlocul șoldului cu mâneci scurte.

Coat în stil Chanel 1 Chanel 2 strat Chanel haina 3
Stilul Chanel 4 Coat în stil Chanel 5 Stilul Chanel 6
Stilul Chanel 7 Chanel haina 8 Coat în stil Chanel 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

23 − = 20