Christy Brinkley fără Photoshop

Tânără Christie Brinkley la începutul carierei sale a cucerit inimile oamenilor, iar astăzi femeile s-au alăturat armatei fanilor ei. Pentru ei, diva americană a devenit un exemplu de imitație. Dar Christy Brinkley arata atat de atractiv, fara make-up, Photoshop si alte trucuri feminine care ajuta la ascunderea adevarata virsta?

Secretele frumuseții

Îngrijirea feței și a corpului modelului vechi de șaizeci de ani plătește mult timp și efort. Evident, lucrarea ei nu este zadarnică, pentru că nu fiecare femeie poate fi în formă semi-goală pe coperțile principalelor publicații de modă din lume. În plus, astăzi, principala sursă de venit a lui Christie Brinkley este cosmetica, pe care o produce pentru femei peste 50 de ani. Frumusețea, foarte rar, se permite să apară în public fără machiaj, dar focurile care erau la dispoziția paparazzilor confirmă doar faptul că este întotdeauna frumoasă! Crețuirea zilnică a lui Christie se realizează cu un creion și sprâncene pentru sprâncene, bază de tonifiere ușoară și ruj de nuanță naturală. Nu ascunde că nu are probleme cu coafura, deoarece folosește parul artificial și parul artificial pentru o lungă perioadă de timp.

Brinkley fără machiaj Christy Brinkley Fără vârstă, Christy Brinkley

Kristi Brinkley este gata să-i dezvăluie secretele de frumusețe? Femeia susține că principalul lucru este un sentiment al fericirii. Fiind mama a trei copii adulți, ea este întotdeauna înconjurată de atenția familiei sale. Și contează că blonda veșnică tânără a fost deja căsătorită de patru ori?

În al doilea rând, în ceea ce privește importanța lui Christie pune o dietă sănătoasă. De la vârsta de treisprezece ani, modelul a aderat la vegetarianismul strict. Mancarurile sale preferate sunt iaurt, ovaz si legume proaspete.

Desigur, o femeie petrece mult timp în sala de sport, sprijinind corpul într-un ton, dar nu refuză de la metode moderne de întinerire. Se știe că Christie Brinkley a apelat în repetate rânduri la serviciile chirurgilor plastici, îmbunătățind conturul feței și ajustând forma bustului. În plus, modelul este un angajament pentru spălarea zilnică a corpului. Ea crede că scrub permite nu numai pentru a elimina celulele moarte, dar, de asemenea, stimulează reînnoirea lor.

Peelings, mezoterapie, "injecții de frumusețe" - Christie știe de la bun început ceea ce este.

Brinkley, de șaizeci de ani Christy Brinkley la spectacolul de cai Christy Brinkley cu animale de companie
Întotdeauna tânărul Brinkley Frumosul Christie Modelul Christy Brinkley

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

18 + = 19