Ciorapi albi

Ciorapii pe piciorul unei femei arata foarte delicat si vor deveni obiectul inchinarii unui barbat. În mod tradițional, ciorapi albi sunt purtați pentru o nuntă. Dar pentru a completa un astfel de accesoriu piquant este destul de posibil seara și chiar imaginea de zi cu zi. Aici principalul lucru este sa alegi un model pe ciorapi si culori in haine.

Cum au apărut ciorapi albi?

După cum știți, multe detalii ale dulapului pentru femei au fost împrumutate de la bărbați. Inițial, ciorapii roșii și albastre erau exclusiv accesorii masculine. Mai târziu, ciorapi de dantelă albă au apărut în dulapul pentru femei, fiind purtați cu plăcere de adepții Marquise din Pampadour.

Aproximativ din secolul al XVI-lea, acest detaliu al dulapului a devenit favorit, iar reprezentanții sexului corect au început să le decoreze în mai multe moduri: panglici, broderii, flori. De atunci, apariția ciorapilor sa schimbat destul de mult, însă nu a încetat să atragă atenția.

Ciorapi albi pentru femei in moda moderna

Astăzi, în plus față de o nuanță de culoare albă, designerii oferă o cremă mai relaxată sau produse lactate. Deși un astfel de produs pare a fi foarte delicat și pare fragil, cu condiția ca acestea să fie de bună calitate, acestea vor dura mult timp. Sunt deosebit de puternice în practică ciorapi de culoare albă, compuși din mai multe fire.

Ciorapii albi sub centură se referă la versiunea clasică, care în orice moment rămâne sexy și în special atrage atenția bărbaților. Cel mai adesea acestea sunt modele transparente fără un model sau cu un decor decorativ îngrijit în zona caviarului.

Ciorapi de nuntă albă, cu o gumă de dantelă, arată foarte jucăușă. Cu cât este mai elastică, cu atât sunt mai atractive ciorapii. În același timp, modelele cu efect mat și strălucire rămân la fel de populare.

Ciorapi albi - cu ce sa poarte?

Dacă vă decideți să achiziționați o parte atât de feminină și elegantă a dulapului, va trebui să țineți cont de caracteristicile fizice. Această culoare este întotdeauna puțin plină, deoarece ciorapii femei albe se potrivesc doar cu posesorii picioarelor subțiri. De asemenea, este necesar să se aibă grijă de starea pielii în prealabil: toate tăieturile de la aparatul de ras sau depilarea defectuoasă vor privi afară.

Este destul de dificil să combini ciorapi și ciorapi albi, dar este destul de real. Aici principalul lucru este să alegeți stilul și culoarea hainelor.

  1. Ciorapii albi pentru o nuntă sunt considerați o soluție clasică. Ele completează perfect rochia și fac imaginea mirelui lumină și curată. Sunt ciorapi albi destul de potriviti cu un model si cu pietricele. În acest caz, nu contează în ce stil ați luat rochia de mireasă. Pentru o tăietură magnifică, "printesa" este potrivită pentru un model fără model sau cu un ornament mic în zona gleznei, stilul de epocă permite modele mai originale. În orice caz, pantofii albe și ciorapii albi vor arăta armonios. Rochii de nunta rosii si albe sunt o solutie excelenta pentru mirese moderne care prefera tinute neobisnuite: rochii cu o decoratie sub forma unei centuri rosii la talie sau alte elemente.
  2. Combinația alb-negru rămâne relevantă în orice moment. Dresuri dense alb în combinație cu o rochie neagră și pantofi arata armonios. Dacă această opțiune pare prea plictisitoare pentru dvs., puteți alege o rochie cu imprimare alb-negru.
  3. Ciorapii din tricot alb în dulapul de toamnă-primăvară sunt de neînlocuit. Cel mai important punct este selectarea pantofilor. Este mai bine să acordați preferință nuanțelor de maro, nisip sau bej. Dacă ați luat poșete luminoase, vă puteți permite câteva inserții pe pantofii dvs.
  4. Ciorapii albi cu o curea arata foarte bine cu haine de nuante de bej pastelate, gri si lustruite. Imaginea va deveni elegantă și misterioasă. De asemenea, ciorapii albi sunt o soluție ideală pentru realizarea unei imagini într-un stil de epocă. Ciorapi de culoare albă într-o rețea în combinație cu haine din trecut arata armonios, iar popularitatea vintage este în creștere în fiecare zi.
Ciorapi albi 1 Ciorapi albi 2 Ciorapi albi 3
Ciorapi albi 4 Ciorapi albi 5 Ciorapi albi 6
Ciorapi albi 7 Ciorapi albi 8 Ciorapi albi 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 3 =