chilot sub o rochie rosie

Francezii cred că în viața fiecărei femei trebuie să-și găsească locul trei lucruri: o rochie neagră mică, o rochie de mireasă și ... o rochie de culoare roșie. Dar dacă vă decideți că este timpul să vă îmbrăcați roșu - fiți atenți. Pentru a nu se "pierde" pe fundalul unei rochii roșii, trebuie respectate mai multe reguli. În acest caz, orice detaliu este semnificativ - de la bijuterii la chilot. Partenerii de culoare clasici ai roșu sunt culorile negru, bej, auriu și argintiu. Deși o combinație de culori nu epuizează întrebarea.

Ce chilot să alegi pentru o rochie roșie?

Alegerea chilotului pentru o rochie rosie, trebuie să țineți cont de ce material este fabricat această rochie. Adere la principiul "brichetei țesăturii, al colierelor mai subțiri și mai transparente". Pentru a lumina rochii de seară în podea, ridica ciorapi sau ciorapi inconștient de corp. Cu o rochie roșie club, corpul sau chilotul negru subțire va merge, de asemenea, (în funcție de nuanța de roșu și prezența de ornament). Atașați îmbrăcămintea clubului, amintiți-vă și caracteristicile pantofilor pe care îi alegeți. Se crede că chilotul negru nu ar trebui să fie combinat cu pantofi care au un deget deschis. Pentru a vizita un club de noapte, puteți alege, de asemenea, Fishnet ciorapi negri, sau de a folosi o combinație izbitoare de „sprijin“ roșu și alb, dresuri albe similare cu culoarea accesorii - un fular, mănuși sau cape de blană.

Sub rochie scurtă roșie, este mai bine să alegeți un tort de ton cald fără strălucire și modele. Cu rochii rosii din tricou strâmt, chilotul strâmt de culori negre, gri sau lăcustă va arăta armonios.

Și în cele din urmă merită să adăugați ce ciorapi sub rochia roșie pentru a ridica, în mod egal depinde de factorii enumerați aici, și de stilul tău individual de stil. Experimentați în timp ce rămâneți luminos și feminin!

chilot sub rochie rosie 1 ciorapi sub rochie rosie 2 chilot sub rochie rosie 3
chilot sub rochie rosie 4 chilot sub rochie rosie 5 chilot sub rochie rosie 6
chilot sub rochie rosie 7 chilot sub rochie rosie 8 chilot sub rochie roșie 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1