Doar cele mai îndepărtate din lume de moda mondială nu este evident că cizmele elegante de vară într-o gaură au devenit de mult o tendință, care este urmată de mulți reprezentanți ai sexului echitabil. Combinați-le cu o varietate de haine, care extinde foarte mult capacitățile dulapului pentru femei. Cum se numește cizmele femeilor de vară într-o gaură? Ca să spunem așa, nu există un nume oficial pentru astfel de modele. Puteți auzi nume precum cizme cu perforații, cizme, dantele și cizme de schelet. Dar esența acestui lucru nu se schimbă - cizmele cu găuri sunt încă în cerere și populare. Faptul este că au apărut pentru prima dată în țările calde din Europa de Vest, unde iarnă, în general, este absent. Dar modașii nu interferează cu bucuria de încălțăminte frumoasă, combinând-o cu haine diferite și accesorii elegante.

Cizme de vară într-o gaură1 Cizme de vară într-o gaură2 Cizme de vară într-o gaură3

Modele de cizme într-o gaură

Pentru a crea modele moderne de pantofi de vară, designerii moderni folosesc o mare varietate de materiale de origine naturală și sintetică. Poate fi cea mai fină piele, permițând picioarelor să "respire" chiar și în cea mai caldă vreme, și piele de nobil elegantă, și textile de calitate. Incredibil de popular în modelele de mediu pentru tineri din denim. În astfel de modele, perforația se face, de obicei, sub formă de stele, inimi, fluturi sau alte forme. Cizme din piele de vară într-o gaură arată la fel de impresionantă. Modelele de nuanțe de lumină sunt recomandate stilistului pentru a se purta în după-amiaza, combinându-le cu haine din țesături cu densitate medie și cizmele de piele de piele închisă pot fi o atingere excelentă a imaginii de zi cu zi de mers pe jos seara.

O altă tendință a sezonului cald - cizme tricotate de vară în gaură. Pentru a crea astfel de modele, se folosește un fir puternic, care rezistă perfect sarcinilor care apar în timpul mersului pe jos. Desigur, grija pentru astfel de pantofi este asociată cu unele dificultăți, dar pentru a crea o imagine feminină romantică, fetele nu sunt pregătite pentru astfel de sacrificii. Deschiderea legaturilor în sine este o decorare, astfel încât ca ornament de cizme de vară se folosesc numai butoane de forma originală. Tricotate cizme de vară mare într-o gaură sunt de obicei făcute fără călcâi, ca fire este capabil de a se întinde, iar pe aspectul de pantofi aceasta nu se reflectă în cel mai bun mod.

O călcâie și o ciorapă în cizme perforate deschise pot fi deschise și închise. O atenție deosebită trebuie acordată pantofilor, în care perforația nu se realizează pe toată partea superioară, ci sub formă de fante din forma originală. Poate fi arbitrar. Bocanci de vară într-o gaură cu un nas deschis în combinație cu colanți, nailon și șosete mai multe textile este un mauvais!

Cizme de vară într-o gaură4 Cizme de vară într-o gaură5 Cizme de vară într-o gaură6

Multe fete sunt în continuare încrezător că cizmele, indiferent de materialele pe care le-au făcut, nu sunt potrivite pentru perioada de vară. Într-adevăr, atunci când fereastra se află la o înălțime de o zi de vară, iar coloana termometrului a sărit peste marcajul +25, cizmele pot provoca disconfort. Pentru astfel de zile, designerii au dezvoltat cizme originale - schelete și cizme - cuști care reprezintă o mulțime de curele sau inserții textile care se fixează pe o talpă și se fixează pe o gleznă. În astfel de pantofi, cu siguranță nu va fi fierbinte.

Cu ce ​​să purtați?

Având în ghete cizme de vară în gaură, nu veți avea întrebări cu privire la ce să purtați, deoarece acestea sunt combinate cu aproape orice haine casual. Ele completează perfect imaginea cu fuste și rochii, dar lungimea lor nu trebuie să fie sub genunchi. Jeans, pantaloni scurți de orice lungime, sarafane delicate tricotate și tunică lungă de șifon - imaginea nu este limitată. Editorii de stil recomandă să respecte o regulă: dacă cizmele de vară dintr-o gaură pe călcâie au o bocancă mare, atunci fusta ar trebui să fie scurtă, iar modelele pe o fată plată pot fi purtate cu mâneci scurte.

Cizme de vară într-o gaură7 Cizme de vară într-o gaură8 Cizme de vară într-o gaură9
Cizme de vară într-o gaură10 Cizme de vară într-o gaură11 Cizme de vară într-o gaură12
Cizme de vară într-o gaură13 Cizme de vară într-o gaură14 Cizme de vară într-o gaură15

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

82 − = 74