Cizme deasupra genunchiului

Una dintre modelele favorite ale multor femei a fost și rămâne boots deasupra genunchiului. Ei sunt chemați să dea căldură și confort camerei lor, subliniind în același timp imaginea ei unică. Acest model este folosit mai des pentru șosete de iarnă, dar există copii interesante, care se vor potrivi atât vremea toamnei umede, cât și primele zile ale iernii.

Istoria cizmelor

Mulți sunt interesați de ceea ce se numesc cizme deasupra genunchiului. În istoria modei apar ca "cizme", dar unii continuă să le numească "cizme înalte". Inițial, ele au fost create pentru militari de cavalerie, iar vârfurile rigide înalte le-au permis să rămână în șa pentru o lungă perioadă de timp. Mai târziu, reprezentanții clasei superioare, nobilii și chiar Petru I erau dependenți de cizme.
Astăzi, cizmele pentru femei deasupra genunchiului au primit oa doua naștere și au devenit o modă la modă pentru încălțămintea pentru femei.

Soiuri de cizme

Unii oameni confundă cizme cu cizme la genunchi fără călcâi. De fapt, în conformitate cu regulile, lungimea cizmei de astfel de cizme trebuie să fie neapărat deasupra genunchiului, altfel nu mai sunt cizme. În funcție de stil, se pot distinge mai multe modele de cizme:

  1. Cizmele de iarnă sunt deasupra genunchiului. Trebuie să fie încălzit cu căptușeală de blană sau lână. Pentru iarnă este mai bine să cumpărați cizme deasupra genunchiului fără călcâi sau pe o platformă. Un ac de păr subțire va fi instabil și poate provoca disconfort în timp ce merge prin zăpadă.
  2. Cizme cu curele. Un model interesant care se poate transforma de la cizme în cizme în mijlocul genunchiului. Acest lucru se face datorită vârfului piele moale elastică, care se transformă cu ușurință într-un rever.
  3. Picioarele sunt ciorapi. Acest model vine în mijlocul coapsei și este realizat din piele subțire sau piele de căprioară. Boitele ciorapi ar trebui purtate cu o îmbrăcăminte maxim închisă și modestă, altfel imaginea va fi prea vulgară.
Cizme deasupra genunchiului 1 Boots de deasupra genunchiului 2 Cizme deasupra genunchiului 3
Cizme deasupra genunchiului 4 Cizme deasupra genunchiului 5 Cizme deasupra genunchiului 6
Boots deasupra genunchiului 7 Cizme deasupra genunchiului 8 Cizme deasupra genunchiului 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =