cizme pentru cizme

Pantofii Nubuck arata foarte elegant si inteligent. Nubuck este o piele de bovine mari, cu o grămadă mică, care, ca urmare a tratamentului chimic, dobândește un aspect catifelat. În acest sezon, multe femei de modă se grăbesc să-și umple garderoba cu acest lucru nou. Dar trebuie să alegeți numai modele de înaltă calitate, deoarece falsul ieftin vă va dezamăgi în primele zile de șosete.

Bocanci de iarna de la Nubuc

Nubucul natural este fabricat exclusiv din materii prime naturale și numai din acest motiv are rezistență la uzură suficientă și aspect atractiv. În astfel de pantofi, este aproape imposibil să frecați picioarele și să transpirați, deoarece materialul "respiră".

Un dezavantaj semnificativ al cizmelor de nubuck este că se umezesc. Prin urmare, pentru perioada de toamnă umedă și în afara sezonului, și, de asemenea, iarna slushy, astfel de cizme sunt complet inadecvate. Nu numai că vă veți înmuia picioarele, deci și ele își vor pierde aparența.

Pentru vreme caldă uscată, puteți cumpăra cizme de la nubuc pe tocuri înalte. În combinație cu o fustă scurtă sau în jambiere, ele vor arăta foarte elegant.

Dar, deoarece cizmele de iarna ar trebui sa aleaga modele de nubuc, incalzite cu blana. O opțiune fiabilă este considerată cizme cu tălpii plate sau pene - în ele veți merge în siguranță cu zăpadă și gheață.

Mulți modele de modă sunt mulțumiți de oportunitatea de a achiziționa cizme de culori strălucitoare. Într-adevăr, pe rafturile de magazine puteți vedea modele de aproape orice culoare și cu orice imprimare. Alegeți cele care se potrivesc cu preferințele dvs. și potrivite pentru garderobă.

Pentru cizmele de la Nubuk lung servit, trebuie să le oferiți o îngrijire corespunzătoare. Tratați-le periodic cu un pulverizator de apă, curățați-le numai cu o perie de cauciuc și, dacă cizmele se murdăresc foarte mult, aplicați aburi fierbinți înainte de a le curăța - acest lucru va elimina murdăria și nu va deteriora suprafața pantofului.

nubuck boots1 nubuck boots2 nubuck boots3
nubuck boots4 nubuck boots5 nubuck boots6
nubuck boots7 nubuck boots8 nubuck boots9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 76 = 86