Cizme pentru blugi

Jeansul este o îmbrăcăminte versatilă, care este purtată pentru multe evenimente combinate cu o varietate de lucruri, combinând diferite stiluri. În ultimii ani, firele de blugi înguste au devenit la modă și era deja obișnuit să le umpleți cu cizme. Dar trebuie să existe și alte opțiuni pentru combinarea cizmelor cu blugi?

Cum poti purta cizme cu blugi?

Fetele în blugi și cizme - ele sunt elegante, frumoase și strălucitoare, dar, în plus, încă mai trebuie să vă simțiți confortabil și confortabil. Prin urmare, alegerea următoarei imagini la modă, este necesar să vă amintiți câteva nuanțe. Trebuie să țineți întotdeauna în considerare caracteristicile figurii. Dacă fată este scurtă, atunci este mai bine să combinați blugi cu pantofi mici (cizme de gleznă cu orice înălțime toc, cizme ugg, cizme militare, cizme). Dacă este înaltă, subțire, cu o fată bine construită, poți încălța în siguranță cizme înalte. Cizme de cowboy se potrivesc, de asemenea, orice tip de cifră și de creștere.

Cu ce ​​cizme purtați blugi?

Blugii drepți nu se potrivesc cu fețele mici și pline de fete. Jeans Regular Fit (blugi clasici, tăiate drepte) este mai bine să poarte un picior bine legat de cizme sau cizme. Relaxare potrivită (tăietură liberă) - numai cu încălțăminte fără călcâi sau pe o platformă mică. Loose Fit (blugi-pipe) nu este, de asemenea, recomandat să se combine cu pantofi pe călcâi.

Cut Boot (alungite, extins la partea de jos) va arata bine în combinație cu pantofi sau cizme la înălțimea medie a călcâiului. Halifa (extinse în șolduri) se va potrivi fetelor mici, care au solduri largi. Combina-le cu pantofi poate fi folosit peste blugi ca un toc și fără, precum și cu glezna, „ascuns“ sub pantaloni. Jeans flare arata perfect in combinatie cu cizme cu toc inalt.

Jeans și cizme înalte

Modelele până la genunchi, ciorapi, jackbooturi vor arăta cel mai bine în combinație cu blugi îngust îngust. Dar există un "dar": aceste blugi nu se potrivesc tuturor. Dacă aveți picioare subțiri, figură bine construită și creștere, deși nu este mult peste media - aveți o lumină verde!

Boots pentru blugi 1 Boots pentru blugi 2 Boots pentru blugi 3
Boots pentru blugi 4 Boots pentru blugi 5 Boots pentru blugi 6
Boots pentru blugi 7 Boots pentru blugi 8 Boots pentru blugi 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

45 + = 48