Clopot de fuste

Dacă doriți să subliniați sensibilitatea, feminitatea și sexualitatea, atunci rochiile și fustele sunt cei mai buni asistenți. Fuste sunt în garderoba de fiecare fată nu este ultimul loc. În acest sezon, tendința este clopotul de fustă, care datorită formei sale se va potrivi fetelor de diferite mărimi.

Istoria fustei clopotului

Fusta, care are forma unei sticle inversate sau forma unui clopot, a apărut în secolul al XVII-lea. Cu toate acestea, atunci a fost lung și pus peste crinoline. Dar în anii 60 ai secolului al XX-lea, designerul englez de modă, Mary Kuant, a introdus-o pentru prima dată în colecția sa într-o formă scurtă. Lungimea lui a crescut mai sus - până la genunchi. Datorită formei sale jucăușă, clopotul fustei a devenit un model foarte popular pentru multe femei. Mai mult, poate ajusta frumos cifra și ascunde toate neajunsurile. Pentru fetele cu picioare subțiri și șolduri, această opțiune este doar mântuire. La urma urmei, cu ajutorul ei puteți distrage ochii de la șolduri și accentua linia taliei. Pentru fetele cu șolduri luxuriante, o fustă va fi, de asemenea, plăcută, pentru că pliurile ei ascund în mod fiabil kilograme în plus.

Fusta fusta de fusta

În principiu, fustele clopotelor sunt cusute conform unui model, dar totuși ele sunt toate diferite și, în consecință, se vor potrivi fete de diferite fizici.

  1. Fusta este scurtă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru fetele slabe cu picioarele subțiri. Șoldurile arată mai feminin, iar accentul principal îl reprezintă picioarele subțiri. Într-o astfel de fustă, fata va arăta jucăușă și sexy.
  2. Fusta este clopot medie. Ideal pentru muncă. Vor merge atât pentru fete pline, cât și pentru fete subțiri.
  3. Fusta clopotei pe podea. Pentru a ascunde șoldurile voluminoase, această opțiune este cea mai bună. De asemenea, o opțiune excelentă pentru fetele cu picioare imperfecte.

Fustele clopotelor diferă încă unele de celelalte în volumul clopotului:

  • fusta clopotului mic - are falduri mici pe centura, si in consecinta, si falduri mici si o prelungire la baza;
  • fusta mare clopot - riduri mai mult și volumul este suficient de mare. O astfel de flare de fustă, în funcție de țesătură, poate chiar să semene cu un ambalaj mai mare.

Suprafața fustei este decorată cu o curea. Poate fi larg, mediu și foarte mic. Există, de asemenea, modele fără centură ca atare, asamblate doar pe o bandă elastică. Foarte frumos arată clopot de fustă pe un jug. Și coquette-ul în sine poate fi cu darts, imaginat și asimetric.

Fuste de clopot la modă

Țesătura pentru coaserea unui clopot de fustă este cel mai adesea aleasă să fie densă, astfel încât să poată deține o formă: lenjerie, bumbac, blugi, piele. Pentru perioada de vară, modelele fabricate din țesături mai ușoare sunt mai relevante: sifon, mătase, guipure.

Fustele clopotului sunt foarte populare pentru mulți designeri și reprezintă noi versiuni ale performanței vechi în fiecare an. În acest sezon vor fi populare astfel de opțiuni:

  • piele fusta de piele - este practic, versatil și confortabil;
  • denim fusta clopot - pentru iubitorii de denim va fi un zeu, iar silueta fustei datorita densitatii tesaturii va arata perfecta;
  • negru fusta clopot - această opțiune este potrivită pentru muncă, pentru a merge la filme sau la o petrecere;
  • clopot de fuste colorat - pentru perioada de vară un lucru indispensabil. Este ușor și liber, iar culorile suculente luminoase vă vor oferi o dispoziție veselă și luminată.

Cu ce ​​să combinați un clopot de fustă?

Pentru partea de sus este mai bine să alegeți un cardigan, bluză sau de sus de modele nu fanteziste, în nuanțe de cheie scăzut. Pentru muncă poate fi o cămașă de culoare albă pentru femei, pentru un tricou sau un tricou de sus, pentru petreceri este posibil să se folosească tricouri, tricouri cu imprimare suplimentară.

Pantofii pentru o astfel de fusta ar trebui sa fie gandit cu atentie prin. Este mai bine dacă e tocurile înalte, deși unii o combină perfect cu pantofi de balet și sandale. Totul depinde de ce fel de imagine doriți să creați.

Clopot pentru fuste 1 Fusta clopoței 2 Fusta clopotului 3
Fusta clopoței 4 Fusta clopoței 5 Fusta clopotului 6
Fusta clopotului 7 Clopot de fuste 8 Fusta bell9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

43 + = 51