Coafura Merlin Monroe

Merlin Monroe a lăsat în urmă o moștenire legendară - o imagine plină de farmec pe care mulți au copiat, inclusiv celebrități. Coafura in stilul lui Merlin Monroe si a buzelor rosii, in zilele noastre, ramane incredibil de sexy, atragand si fascinandu-i pe toti reprezentantii barbatilor. Imaginea ei este considerată cea mai recunoscută din lume și multe sunt asociate cu nașterea modei ca atare. Influența lui Merlin asupra standardului de frumusețe este încă dificil de evaluat.

Imaginea lui Merlin Monroe

Numele real al actriței legendare este Norma Jean Mortenson. Porecla ei Merlin Monroe, ea a luat în 20 de ani, după ce a filmat câteva roluri episodice. În același an, cariera sa a început să crească brusc.

Ea și-a creat propria sa imagine, ea însăși recunoscută, mulțumită unei combinații reușite de machiaj și coafură. Din natura Norma Gin era o femeie cu păr brunet, cu un coafură simplu și cu părul până la umeri. După ce și-a revigorat părul, Merlin Monroe a obținut un astfel de efect încât a devenit o zeiță sexuală de atunci. Ea a fost condamnată, iubită și urâtă în același timp, având în vedere o temptress calculatoare, rece și fatală, care nu lasă pe nimeni indiferent.

Devenind blonda, Merlin Monroe a început să arate îngrijire manială pentru culoarea părului. A încercat astfel încât nimeni să nu fi văzut rădăcinile ei întunecate native, pentru că mulți fotografi au încercat să dovedească, alegând unghiuri diferite, că nu era o blondă reală.

Coafurile lui Merlin Monroe îmbină atractivitatea păpușii cu feminitatea, datorită buclelor clarificate și răsucite. Dacă vă uitați atent la fotografii din diferite anii cu Blond Merlin, puteți vedea că părul stelei se schimbă semnificativ atât în ​​volum, cât și în lungime. Buclele lungi și luxuriante sunt înlocuite de o coafură scurtă stabilită Merlin Monroe, care evidențiază aspectul dramatic al frumuseții. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că culoarea platinei și stilul ideal au fost întotdeauna aceleași în coafura.

Secretul succesului

Faceți o tunsoare, așa cum merlin Monroe și astăzi vis de multe femei, pentru că nu spun, dar domnilor încă preferă blonde.

Frumusetea blondă a crezut mereu că femeile reale, inteligente nu se nasc, ci devin, datorită minții și talentului. Până acum, femeile din întreaga lume au copiat mersul, manierele, expresiile faciale și gesturile acestei zeițe adorabile, luminând părul și alegând o culoare roșie câștigătoare pentru ruj. În prezent, imaginea dramatică și naivă a lui Merlin Monroe continuă să inspire artiști, poeți, muzicieni și designeri de modă ai timpurilor noastre.

Coafura Merlin Monro1 Coafura Merlin Monro2 Coafura Merlin Monro3
Coafura Merlin Monro4 Coafura Merlin Monro5 Coafura Merlin Monro6
Coafura Merlin Monro7 Coafura Merlin Monro8 Coafura Merlin Monro9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

19 − = 11