coafuri cu bandana

Bandana este un accesoriu de vară care vă va ajuta pe plajă, pentru o plimbare într-o zi plină de suflet. Batista nu vă va salva numai părul de la razele soarelui, ci vă ajută să vă arătați original și neobișnuit.

Coafuri cu bandana pe cap

Coafurile cu bandana nu sunt doar potrivite pentru fete informale, ele completează perfect atât stilurile clasice, cât și cele neobișnuite. Există mai multe variante de coafuri pentru bandana:

  1. Cel mai simplu stil de par este după cum urmează: batista se pliază într-o bandă îngustă și este legată deasupra liniei frunții. Poți să-ți dai un ciob în un bun negăsit, o coadă de ponei sau doar să-l lași liber. Această metodă nu exclude breton, este potrivit pentru păr de orice lungime.
  2. Dacă îndoiți un triunghi bandana, îl puteți lega ușor de cap ca o batistă. Sfaturi sunt mai bine pentru a ascunde - atunci imaginea va deveni mai elegant și precis. Apropo, această metodă minunată vă va ajuta, dacă nu este absolut deloc timp să vă puneți capul în ordine.
  3. O coafură cu o bandană pentru părul lung poate fi încoronată cu un arc. Imaginea va deveni romantică și cochetă, dacă ridicați o frumoasă bandană din țesături strălucitoare, de exemplu din mătase. În mod ideal, în cazul în care desenul de haine și bandanas va fi combinat.
  4. Un turban cu drepturi depline de la o bandană nu va funcționa, dar este destul de posibil să se construiască o asemănare. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o bandă largă din eșarfă și să o legați pe vârful capului. Capetele trebuie făcute în pachete și ascunse sub bandaj.

O coafura cu o bandana in stilul pin-up

Pin-up coafuri cu bandana sunt variații de coafuri în stilul anilor 40 ai secolului XX. Pentru astfel de falduri sunt caracteristice picioare, bucle, bretonuri. Aceste coafuri, de regulă, sunt ușor de făcut și arată elegant. Una dintre cele mai ușoare căi este de a îndoi bandana cu un triunghi și a lega-o astfel încât colțul inferior să fie deasupra și fixat cu vârfuri mici. Un detaliu important al acestei coafuri este o breșcă luxuriantă, pieptandu-se de sub bandană și invizibilitate, ceea ce va ajuta la păstrarea șiretului.

O altă coafură minunată este ușor de realizat, colectând părul într-o coadă mică și decorându-i în cochilie cu bolțuri. Bandana trebuie să fie îndoită într-un triunghi, înfășurată în jurul gâtului și legată de un nod pe vârf, în timp ce umple-o cu cel de-al treilea colț al batistei. Dacă tu - proprietarul unei bang - șurub pe fier de fier, dacă nu - îndreptați doar câteva fire de bucle.

Pin-up coafuri cu bandanna presupun utilizarea unui machiaj destul de luminos și haine potrivite în stil.

coafuri cu bandana1 coafuri cu bandana2 coafuri cu bandana3
coafuri cu bandana4 coafuri cu bandana5 coafuri cu bandana6
coafuri cu bandana7 coafuri cu bandana8 coafuri cu bandana9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

35 − 29 =