Elegance este o combinație armonioasă de strictă clasicitate și rafinament cu naturalețe și ușurință, iar stilul elegant poate fi atins nu numai în haine și încălțăminte, ci și în coafuri. Mai mult, coafura poate deveni accentul principal al imaginii tale. Deci, haideți să ne uităm la niște coafuri elegante pentru diferite tipuri de păr.

Coafuri elegante pentru părul lung

Parul lung - acesta este un spațiu uriaș pentru imaginație în crearea unei imagini, dar, desigur, pentru a obține un rezultat uimitor, ar trebui să faceți ceva efort.

Cea mai simpla si versatila coafura eleganta pentru parul lung poate fi numita bucle largi, cu stil si curling. În combinație cu machiajul ușor și elegant, o astfel de coafură vă va face irezistibil.

Coafuri elegante1 Coafuri elegante2 Coafuri elegante3

Nu mai puțin varianta populară a unei coafuri elegante sunt părul crescut lung cu un colac sau altă fantezie de fire de păr. Datorită gâtului deschis, veți părea mai subțire și mai grațios.

Coafuri elegante4 Coafuri elegante5 Coafuri elegante6

Acordarea unei atenții deosebite în lumea coafurilor elegante pentru părul lung merită împletituri - din vremuri străvechi, o panglică lungă de mireasă a atras ochiul și a adus admirația altora. Astăzi, în plus față de țesutul standard, există multe variații de împletituri - multi-rând, cret și altele.

Coafuri elegante7 Coafuri elegante8 Coafuri elegante9

Coafura eleganta pentru parul scurt

Mulți cred în mod eronat că, fiind proprietarul părului scurt, este imposibil să se realizeze o schimbare cardinală în stilul părului. Aceasta este o enormă concepție greșită - cu o abundență modernă de unelte de coafură, vă puteți transforma cu ușurință dincolo de recunoaștere. Styling-ul sub formă de bucle, în vrac sau atașat pe laturi, este foarte popular.

Coafuri elegante10 Coafuri elegante11 Coafuri elegante12

Una dintre opțiunile pentru o coafură elegantă pentru părul scurt este un stil volumetric care vă face mai viu și mai expresiv.

Coafuri elegante13 Coafuri elegante14 Coafuri elegante15

Coafuri de seară elegante

Coafurile cele mai elegante și elegante pot fi numite în seara asta - aici vă puteți exprima pe deplin imaginația și creativitatea.

De regulă, în coafurile de seară, părul este luat cu grijă și decorat cu accesorii frumoase și elegante. Imaginile extraordinare, colectate din fire de păr - arcuri, flori sau compoziții creative întregi, vor arăta grozav.

Coafuri elegante16 Coafuri elegante17 Coafuri elegante18

Coafuri elegante pentru fiecare zi

Ai impresia că stilul elegant în coafuri este acceptabil doar pentru evenimente solemne? Nu, în zilele de lucru de zi cu zi, putem arăta și natura noastră extraordinară la maxim - coafurile cu elemente de panglică vor deveni opțiunea cea mai imbatabilă.

Coafuri elegante19 Coafuri elegante20 Coafuri elegante21

Nu mai puțin popular este opțiunea părului adunat la partea din spate a capului, înălțat sau slăbit suspendat.

Coafuri elegante22 Coafuri elegante23 Coafuri elegante24

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1