coafuri într-un stil marin

Odată cu apariția vară, doriți să experimentați imagini diferite, să arătați foarte ușor, feminin, blând și romantic. La urma urmei, această perioadă este plină de fericire și dragoste, de romantism și de misteriozitatea vizitelor, plimbărilor și întâlnirilor bruște. Dacă vreodată doriți să arătați blând și în același timp elegant, apoi coafuri la modă în stilul marin - aceasta este cea mai bună alegere.

Ce este coafura intr-un stil marin?

O opțiune foarte popular în timpul verii, atunci când nu există nici o ploaie sau vânt puternic, care poate strica orice imagine sunt coafuri cu parul lung, care curge în zulufi și bucle - coafura Marine. Variante de astfel de ambalaje sunt destul de puține, iar acest lucru poate fi utilizat pentru toate tipurile de accesorii, ace, clipuri, Radiere, scoici, stele de mare, panglici și mai mult. Și acest lucru poate fi la fel de simplu ca părul în vrac, și panglici din bucle, pietricele, cozile și alte opțiuni.

Cele mai bune opțiuni de coafură de nuntă în stilul marin

Astăzi, coafurile de nunta sunt foarte populare în stilul marin. Așa cum am menționat deja, există multe variații ale unor astfel de coafuri, iar aici totul depinde de alegerea ta și de imaginația stilistului. Cel mai bine este să consultați un profesionist înainte de a lua o decizie finală. Deci, puteți face o coafură foarte delicată și feminină pentru o nuntă, în care panglica este baza. Mai întâi de toate, sunt create bucle mari, care sunt apoi țesute într-o scuipătură liberă. Nu atingeți firul cu un pieptene.

O altă opțiune este de a pune o panglică subțire peste cap sub forma unei jante. Decora un astfel de pigtail poate fi flori și margele, sau scoici și stele de mare, care va da originalitate pentru orice imagine.

Îți poți lăsa parul liber. Faceți stilul cu mousse, buclele trebuie să fie mari. Apoi puneți părul într-o singură direcție. Decorează din nou această coafură cu aceleași culori sau margele sau cu un bob de blană, panglică, ornamente în stil nautic.

coafuri în stil marin 1 coafuri in stilul marii 2 coafuri în stilul mării 3
coafuri în stil maritim 4 coafuri în stilul mării 5 coafuri în stil marin 6
coafuri în stil marin 7 coafuri în stil marin 8 coafuri în stil marin 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

86 + = 95