Coafurile lui Demi Lovato

Cantareata si actrita americana Demi Lovato continua sa uimeasca fanii sai cu schimbari cardinale in aparitie. Cantaretul a câștigat popularitate în 2008, după lansarea primului album. Apoi și-a adus aminte de stilul ei de tinerețe, îndrăzneț. Pe spectacolul Chevy Rocks Lovato a apărut în imaginea unei femei cu păr brun, cu păr lung și breton neglijent. De atunci, ea sa transformat într-un fir brunet, blond, vopsit în roz, repetat într-o femeie cu păr brun. Cântăreața purta coafuri lungi și își tăie părul pe umeri. Oricare ar fi experimentele pe care le face starul cu parul, imaginile lui Demi Lovato sunt întotdeauna vizibile și își exprimă caracterul îndrăzneț și îndrăzneț.

Young Lovato

La începutul carierei sale, Demi nu a fost amintit cu imagini extravagante. Pentru eliberarea luminii, ea a preferat coafurile moderne de seară: încuietori lungi ușor răsucite, diverse tipuri de tăieturi, păr lung, drept, ușor atașat la partea din spate a capului.

Mai târziu, steaua a fost repetată într-o brunetă arzătoare. Noua coafura a lui Demi Lovato fără bang, cu bucle lungi strălucitoare, a făcut ca cantaretul să fie mai vechi și mai elegant.

Din negru, steaua sa întors din nou în nuanțele întunecate ale ciocolatei și a tăiat bretonul. Acum cântăreața arăta din nou tânără și proaspătă.

Imagini noi

Foarte stilată și elegantă, coafurile Demi Lovato sunt sub formă de coadă înaltă, pufoasă, cu capete drepte sau răsucite. Câteva spire neglijate dau imaginii o senzualitate și o poveste de dragoste.

Lovato a provocat o mulțime de controverse pentru a fi pictate într-o blondă. Au existat mulți adversari și suporteri ai acestei imagini. Fiind o blonda, Demi a hotărât să-și diversifice imaginea, vopsindu-și capetele părului în roz. Scuipatul, cu o culoare albastră veselă, a rămas neschimbat. Ca o blondă, Demi a tăiat din nou bretonul, ceea ce ia făcut din ochi mai expresiv.

Încă o dată, Demi Lovato și-a schimbat imaginea în februarie 2013, apoi noua ei coafură - parul negru drept și lung, a mulțumit încă o dată multor admiratori. A durat doar câteva săptămâni, iar Demi Lovato cu o coafură nouă. În martie, steaua și-a tăiat părul pe umeri, deși culoarea a rămas neschimbată.

Coafurile lui Demi Lovato 1 Coafurile Demi Lovato 2 Coafurile lui Demi Lovato 3
Coafurile Demi Lovato 4 Coafurile Demi Lovato 5 Coafurile lui Demi Lovato 6
Demo Lovato Coafuri 7 Coafurile Demi Lovato 8 Coafurile lui Demi Lovato 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

66 − = 56