Coafurile Ninei Dobrev

Nina Dobrev în cinematografia modernă a devenit o stea strălucitoare și populară, precum și un fel de stil icoan pentru mulți fani. Din copilărie, ea a fost angajată în dans, muzică și gimnastică ritmică și chiar a reprezentat Canada în competiții. Actrita bulgara are o largă popularitate nu numai în SUA, ci și în întreaga lume, datorită filmărilor reușite din seria "The Vampire Diaries". Apărând în public, Nina arată întotdeauna elegantă, îmbinând gustul plăcut în haine și o varietate de coafuri, uneori animate de accesorii alese cu atenție.

Coafurile cotidiene ale lui Nina Dobrev

Parul lui Nina Dobrev este incredibil de frumos, lung și întotdeauna bine îngrijit. În viața cotidiană, coafurile sale preferate sunt pur și simplu părul răsucite, precum și smocuri și cozile fără stil de exces, care completează perfect stilul ei simplu de stradă - casual. La fel ca toate celebritățile, Nina încearcă să nu iasă din mulțime, subliniind că confortul în viața de zi cu zi este pentru ea în primul rând.

Coafuri de seară de Nina Dobrev

La recepții, împușcături și conferințe de presă, actrița arată întotdeauna în mod ideal, apărând cu un stil clasic elegant și în haine chic. Coafurile originale ale lui Nina Dobrev, fotografiile care pot fi văzute mai jos, sunt vrednice de imitație, deoarece imaginile bine gândite ale unei celebrități întotdeauna disting luminozitatea și spectaculozitatea. Cel mai adesea pe actrita poti vedea coafuri mari cu panglici, precum si stilul original cu bucle romantice.

Parul lui Nina Dobrev

Culoarea părului de castan închis Nina Dobrev, incredibil de mult, forțând mulți fani să ghicească: este aceasta o culoare naturală? La urma urmei, în toate fotografiile părul actriței are aproape aceeași culoare.

Este de remarcat că nimeni nu a văzut-o pe Nina Dobrev cu părul scurt. Actrița își urmărește întotdeauna atent aspectul, inclusiv protejarea părului ei elegant, lung, care este cea mai bună și mai naturală decorație a unei vedete populare.

Cea mai universala si mai draguta coafura a actritei bulgaresti este o coasa, pentru ca acest stil este perfect pentru receptii seculare, precum si pentru intalniri, petreceri, plimbari si chiar fitness. A face o tunsoare ca cea a Ninei Dobrev nu este dificil, mai ales că în acest sezon panglicile originale sunt deosebit de populare.

Cu orice coafură și tunsoare, Nina Dobrev rămâne elegantă, feminină și elegantă, fiind un exemplu de fată reușită și frumoasă, care nu se teme să experimenteze stilul ei.

Coafurile Ninei Dobrev1 Coafurile Ninei Dobrev2 Coafurile Ninei Dobrev3
Coafurile Ninei Dobrev Coafuri de Nina Dobrev 5 Coafurile lui Nina Dobrev6
Coafurile Ninei Dobrev7 Coafuri de Nina Dobrev8 Coafurile Ninei Dobrev9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

68 − = 61