blana dreaptă

Fusta de trandafir pentru femei - o alegere stilată de îmbrăcăminte de top de sezon pentru femeile moderne de modă. Acest model este deja considerat nu atât de universal ca clasic. La urma urmei, silueta buna nu pierde popularitatea, care a gasit multe sezoane in urma. Avantajul uimitor al unui strat drept este designul său elegant, atât cu decor, cât și în versiunea laconică. Cu alte cuvinte, atât cu decor, cât și fără ea, această bucată de îmbrăcăminte exterioară va face imaginea rafinată, elegantă și la modă. Să vedem ce modele sunt la modă astăzi?

Strat de lână de tăiere directă. Până în prezent, în modelele de cașmir, neopren, există o siluetă uniformă, dar cea mai populară este opțiunea de lână. Stofa moale este foarte pliabilă și chiar și pe volumele subtiri arata foarte frumos și elegant. O soluție la modă în proiectarea tăierii directe a straturilor de lână este un guler de blană, o poartă largă de balansier, o glugă.

drept strat 1 drept strat 2 drept strat 3

Îmbrăcăminte drept fără guler. Dacă sunteți în căutarea unei soluții laconice și reținute, atunci cea mai bună alegere pentru dvs. va fi un model cu un element de stil Chanel. O haină dreaptă fără guler arată foarte elegantă și rafinată, ceea ce accentuează în mod ideal feminitatea și gustul delicat al proprietarului unui garderobă la modă.

drept strat 4 drept strat 5 drept strat 6

Coat cu mâneci drepte 3/4. Tendința recentelor anotimpuri în colecțiile de modele cu o siluetă dreaptă a fost o versiune a unui manșon trunchiat. Această decorare subliniază mâinile grațioase și face ca aspectul să fie fragil și feminin. Dar aceste calități sunt importante în imagine cu forma care ascunde talia, pieptul, șoldurile.

drept strat 7 blana dreaptă 8 blana dreaptă 9

Cu ce ​​să purtați un strat de tăietură dreaptă?

O tăietură dreaptă a unui strat este considerată universală în moda feminină. În ciuda faptului că o astfel de siluetă nu accentuează absolut eleganța și armonia figurii, în general imaginea arată foarte elegantă. Prin urmare, cea mai populară combinație de îmbrăcăminte în aer liber este considerat un dulap clasic - pantofi, cizme de judecată și cizme cu tocuri, pantaloni stramti și pantaloni costum. Dar, de asemenea, buna silueta strat vă permite să creați un ansambluri confortabile pentru uzura de zi cu zi. În acest caz, o soluție elegantă care satisface tendințele modei moderne vor fi adidași sau slipony, blugi rupți sau prietenii skinny, tricotate pălărie, șosete, LIC sau o eșarfă lungă de lână. În cazul în care dvs. strat de tăiere dreaptă are o lungime scurtă, dulap la modă va fi o fusta lunga sau rochie cu decupaje sau tiv asimetric și cizme înalte clasic, ciorapi.

haină dreaptă 10 haină dreaptă 11 blana dreaptă 12

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 5