strat Pichor

Modelul "pantofi-pictor" a venit la noi din Italia. Diferența acestui îmbrăcăminte exterioară este în primul rând faptul că astfel de modele sunt destul de practice și în același timp accesibile. Inițial, picoarele au fost reprezentate pe blănurile de oaie, dar în cele din urmă designerii au început să producă stiluri și pe o păpădie, nurcă, blană de vulpe și alte tipuri de blană naturală. Astăzi, aceste straturi pot fi achiziționate și cu o căptușeală artificială. În orice caz, aceste modele arată foarte elegant și neobișnuit.

Pantaloni de iarnă-pihoră

Fusta de femeie-pihora este un tip separat de haine de iarna. Întregul secret al unor astfel de modele este că în afara ei arata ca o jachetă obișnuită sau o haină obișnuită, dar trebuie să scoateți acest dulap și să vă puteți lăuda de o căptușeală frumoasă a blănii. De regulă, pihorurile sunt realizate din piele sau impermeabil. Podstezhka poate fi ascuns complet sau ușor proeminent în zona de guler, tiv, mansete sau rafturi. Invelisul de blana poate fi dezasamblat, ceea ce va permite sa purtati o astfel de strat si in plus vremea. Prin urmare, stratul de puf este considerat o îmbrăcăminte universală universală.

Cele mai populare sunt pihorurile cu blană de iepure. Este ușor să pictați în culori diferite, ceea ce vă permite să prezentați modele originale interesante. De asemenea, femeile de modă seamănă foarte mult cu o haină cu o nurcă. La urma urmei, produsele de nurcă indică întotdeauna un statut ridicat și subliniază eleganța proprietarului.

Cele mai frecvente stiluri de haina-pihora pentru femei sunt o mantie si un sacou. Potrivit designerilor, acestea sunt cele mai confortabile și confortabile modele, atât pentru uz zilnic, cât și ca o îmbrăcăminte exterioară pentru o anumită. Dacă doriți să vă demonstrați individualitatea și gustul creativ, atunci la comandă, designerii de modă vor coase stiluri asimetrice de pufuri de haină de iarnă elegante.

pihora coat1 stratul de pihora2 pihora coat3
pihora coat4 stratul de pihora5 pihora coat6
pihora coat7 pihora coat8 paltoane de pihora9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

81 − = 80