Coat Trapezium

În garderobă, o femeie trebuie să "trăiască" în mod necesar o haină. De exemplu, un trapezoid. Acest stil a venit la noi de la mijlocul secolului al XX-lea și sa dovedit a fi "ușor" și elegant.

Cine și cu ce să poarte o femelă-trapezoidală?

Contrar credintei populare, acest strat nu ingrasa cifra deloc. El își poate permite și muzyshki, și pyshechki. În mod ideal, astfel de haine se vor așeza pe un piept mare, se va ascunde burta existentă sau, dimpotrivă, se va adăuga volumul, dacă este necesar. Dar toate acestea se vor întâmpla dacă partea de jos este corect selectată. Trebuie să fie îngust: o fustă sau pantaloni scurți, cizme care prind piciorul. De asemenea, merită acordată atenție decupajului. De la șolduri largi se vor distrage atenția buzunare interesante sau manșete mari. Dar pentru a atrage atenția la talie aspen va fi mâneci la cot. Ei vor juca rolul unei centuri care nu ar trebui să fie într-un trapez. În funcție de lungimea și configurația picioarelor, puteți alege lungimea până la mijlocul coapsei sau la genunchi.

Un strat practic de trapez cu capota este foarte practic. Mai ales vă va plăcea această opțiune pentru cei care nu le place să poarte pălării. Hota în același timp va proteja de ploaie sau zăpadă și va decora blana însăși.

Alegeți un trapezoid la modă de iarna

În primul rând, decideți asupra materialului. Unii oameni cașmirul - moi, plăcuți la atingere, căldura bine reținută. Alții preferă draperii - de încredere, lipsiți de griji și testate de generații. Există, de asemenea, modele de lână și alte țesături. Versiunea de iarnă poate fi decorată cu niște blănuri, are un suport pentru guler.

Designerii întâmpină prezența unor piese mici pe haină - cum ar fi catarame, nasturi, pliuri etc. Culorile la modă variază de la bej până la maro închis. Negru clasic, ca întotdeauna, în centrul atenției, dar culoarea "alb", cu care puteți crea o imagine de lux, seducătoare, "sa alăturat".

Coat trapezoid 1 Trapeza de acoperire 2 Coat trapezoid 3
Coat trapezoid 4 Coat trapezoid 5 Trapeza de acoperire 6
Coat trapezoid 7 Trapeza de acoperire 8 Coat trapezoid 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

81 − 71 =