Coral margele

Ornamentele din corali au fost purtate de strămoșii noștri - egipteni și sumerieni antice. Margelele din corali au fost considerate personificarea căldurii, a soarelui și un simbol al frumuseții feminine.

Magia coralului

În grecii antice, coralul a fost un simbol al fericirii, europenii - personificarea modestiei și a integrității, indienii - un talisman, păzind proprietarul său de spiritele rele. Experții sunt siguri că acest mineral protejează de necazuri și ispite. Dar, totuși, nu vă recomandăm să purtați constant margele din corali, astfel încât într-o persoană nu s-au dezvoltat calități precum aventurismul, absurditatea și capriciositatea. Cea mai favorabilă perioadă pentru a purta produse cu corali este perioada de lună nouă. În luna plină, totuși, nu este recomandat să le purtați.

Coral are un farmec deosebit de misterios. Este una dintre cele mai vechi minerale de pe planetă. De aceea, margelele de corali au o valoare deosebita. Cu toate acestea, ea nu poate fi numită piatră de bijuterie în sensul complet al cuvântului. La urma urmei, coralul este numit un mineral organogenic, format din cele mai mici particule de schelete de polipi marini.

Varietate de nuanțe

În natură, există mai mult de trei mii de soiuri de corali, a căror paletă de culori constă în 350 de nuanțe. Cele mai frecvente corale roșii și roz, alb, negru și albastru sunt mai rare și, prin urmare, mai valoroase. Margelele fabricate din corali spongioase sunt mai ieftine, iar din apa adâncă costă mai mult.

Ornamentele din corali, precum și din perle, au un cost destul de ridicat. Acest fapt conduce la faptul că pe ferestrele bijuteriilor de bijuterii buticurile cu pietre false apar mai des. Puteți distinge margele reale de corali în aspect. Coralul natural are o structură granulară cu un model de ochiuri. Este mult mai ușoară și mai subțire decât imitațiile din plastic sau din sticlă colorată.

De regulă, produsele din corali sunt:

  • obtochennye - colectate din bucăți mici de minerale;
  • presată - sub formă de margele mari.

Cu ce ​​să purtați margele de corali?

În zilele noastre, coralii sunt foarte apreciați de mărcile de bijuterii. Produsele din acest mineral sunt foarte solicitate în rândul sexului echitabil. Moda pentru astfel de bijuterii nu este supusă timpului. Cercei, brățări, pandantive și margele din corali sunt populare timp de multe secole.

Cele mai relevante margele de coral roșu. Din timpuri străvechi, asemenea decorațiuni au fost o parte integrantă a îmbrăcămintei slavelor bogate. Până în prezent, namasto din coralul roșu este considerat un atribut invariabil al costumului național.

Margelele de coral roșu pot accentua punctele forte ale caracterului posesorului său. Modelele clasice ale acestor margele se potrivesc perfect cu tinutele de zi cu zi. Și opțiuni mai îndrăznețe și extravagante sunt potrivite pentru ocazii speciale. Cea mai eficientă imagine poate fi creată prin îmbrăcarea margelelor dintr-un coral roșu cu o rochie albă sau albă de zăpadă cu un adânc adânc.

Natura romantica va place imaginea creata cu ajutorul margelelor din coral roz. Astfel de decorațiuni se potrivesc perfect cu rochiile în stilul unui păpușar sau modele cu o imprimare florală reală.

Pentru ieșirile de seară se vor potrivi coliere de lux și margele din corali negri. Farmecul magic al acestor ornamente va deveni "evidenția" imaginii de seară. Ornamentele de culoare neagră arata grozav cu rochii de roșu roșu, albastru închis, turcoaz sau emerald, fără bretele sau gât V-adânc.

Margele din coral alb bine combinate cu rochii monotone de nuante contrastante. Colierele frumoase din acest mineral neobișnuit pot fi de asemenea folosite ca accesorii de nuntă.

Coral Beads 1 Coral Beads 2 Coral Beads 3
Coral Beads 4 Coral margele 5 Coral Beads 6
Coral Beads 7 Coral Beads 8 Coral margele 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 8 = 1