Costum de baie cu balcoane

Pentru fetele cu sanii frumoși, nu este nici o problemă să găsești un bun costum de baie, care să-i sublinieze perfect forma. Este deosebit de avantajos bustul datorită costumului de baie cu baldachin.

Facilități de balcoane de costume de baie

Acest model este foarte solicitat. Partea superioară a pieptului este deschisă, dar este ridicată, iar linia sutienului are forma unui balcon semicircular. Se pare că corsajul este puțin prea mic pentru purtător, dar nu este. De fapt, este foarte confortabil în ea, și datorită acestui stil, pieptul se ridică apetisant. Acest costum de baie poate fi atât cu, cât și fără curele. Datorită formei sale este perfect atașat și nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să o corectați în mod constant sau să o țineți la scufundări. În plus, absența unei bretele garantează un bronz frumos neted fără benzi.

Costumele de balcoane trebuie selectate strict în funcție de mărimea lor. În cazul în care este mai mică, cretele urâte suspendate nu vor decora figura dvs., dar o dimensiune mare nu vă va permite să obțineți rezultate excelente în ridicarea pieptului.

Pentru proprietarii de sani de dimensiuni Cu un balcon - soluția ideală pentru toate problemele - pieptul va păstra frumos și confortabil. Pentru sânii A și B, costumele de baie sunt făcute cu balcoane de tip push-up. Sânii devin foarte apetisanți și sexy.

Modă costume de baie balkonet

În acest sezon în piesa de modă și costume de baie separate. Fiecare fată va fi capabilă să aleagă un model pentru a-și plăcea. De exemplu, un balkonet de înot în piscină în stil retro, în mazăre sau dungi mari - aceasta este trendul numărul unu. De asemenea, imprimarea elegantă de legume arată pe un costum de baie sau figuri geometrice. Modele separate pot fi, de asemenea, cu imagini sau monofonice. Deși versiunea cu culori contrastante de top și de jos, de asemenea, rămân relevante în acest sezon.

Pentru decorarea suplimentară a costumelor de baie, designerii folosesc lanțuri, inele, margele sau charmuri originale, de exemplu, sub forma unei ancore sau a unui volan.

Costum de baie balkonet 1 Costum de baie cu balcoane 2 Costum de baie 3
Costum de baie balkonet 4 Costum de baie balkonet 5 Costum de baie cu balcon 6
Costum de baie balkonet 7 Costum de baie cu balcon 8

Costum de baie cu balcon 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1