Costume de baie New Yorker

Compania americană care a cucerit milioane de inimi tinere - New Yorker - a prezentat în acest sezon o colecție specială de haine și accesorii luminoase. Compania este renumită pentru abordarea sa de a prezenta interesele noii generații de modă. În fiecare îmbrăcăminte, creatorii iau în considerare toate tendințele designului modern: culori strălucitoare, printuri populare și, desigur, țesăturile în sine. Colectia din acest sezon reflecta tot mai mult tot "New York", care poate fi in stil: libertate, independenta, tineret. O atenție deosebită este atrasă de costumele luminoase pentru fete.

Modă colecție de costume de baie New Yorker

Tinerii și independenți sunt motto-ul noului număr al acestei veri. Toate detaliile subliniază independența unei tinere fete moderne. Caracterul îndrăzneț și inima blândă aleg aceste modele:

  1. Designerii New Yorker au acordat o atenție deosebită culorii negre atunci când creează costume de baie separate. Astfel de modele sunt concepute pentru a accentua cele mai frumoase linii ale corpului. În același timp, nu există o singură copie similară celeilalte. Toate individual: decoratiuni, rusuri, linii si detalii.
  2. New Yorker, de asemenea, nu a cruțat compania de costume de baie topită ca acest model ascunde inutile și expune numai demnitatea femeilor. Designul modelului implică un corset strâns, ceea ce face ca pieptul să fie mai luxos și mai înalt. Și dungile transparente ale unei grile în câmpul unui stomac dau o pictură unei imagini.

Compania cu un nume strălucitor își surprinde fanii de la sezon la sezon. La prețuri rezonabile, produsele lor sunt uimitoare în ceea ce privește calitatea și designul. O mare varietate de modele: neteda, cu imprimeuri, cu draperii la modă și mărgele - fiecare fată va găsi doar costume de baie care va apela la ea.

Costume de baie New Yorker 2 Costume de baie New Yorker 1 Costume de baie New Yorker 3
Costume de baie New Yorker 4 Costume de baie New Yorker 5 Costume de baie New Yorker 6
Costume de baie New Yorker 7 Costume de baie New Yorker 8 Costume de baie New Yorker 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 86 = 90