Fusta și jacheta de îmbrăcăminte - combinația perfectă a două articole de bază ale dulapului pentru femei și absolut la orice vârstă. O haină, selectată corespunzător pentru o fustă, va crea o imagine elegantă și se va încălzi în vreme rece.

Costum - fustă și sacou într-o cușcă

Costumele, constand din fuste și jachete într-o cușcă, oferă în acest an case de modă. Simțiți-vă liberi și în toate anotimpurile purtați o cușcă - mică și mare, alb-negru și luminos. Principala regulă: dacă puneți un pulover căptușit, atunci fusta ar trebui să fie de culori calme și monofonice. Și, prin urmare, atunci când alegeți în favoarea unei fuste checkered, purta un pulover simplu de culori moi (culori pastelate, gri, alb). Dacă vă este frică că cușca vă va face de modă veche, adăugați câteva elemente îndrăznețe: o eșarfă luminată, o jachetă, un guler, un colier, o brățară, o pălărie.

Fusta și sacou pentru costume10 Fusta și sacou pentru costume11 Fusta și sacou pentru costume12

Costum - sacou și fustă de creion

O fustă cu creion este potrivită atât pentru întâlniri de afaceri, cât și pentru plimbări cu prietenii. Este capabil să sublinieze în mod favorabil formele și să ascundă neajunsurile proprietarului absolut orice figură. Dar, dacă nu doriți să negati efectul acestui stil, atunci ca un costum pentru o fustă de creion, alegeți o bluză scurtă, deoarece alungitul vă transformă pur și simplu într-un butoi. O altă opțiune - la acest ansamblu puteți alege un cardigan lung.

Fusta și sacou pentru costume13 Fusta și sacou pentru costume14 Fusta și sacou pentru costume15

Costum tricotat - fustă și jachetă

În timpul iernii este necesar să se îmbrace călduros, dar ar fi de dorit să păstreze eleganța și să poarte costume cu adevărat la modă, inclusiv o fustă și un sacou. Designerii ne îndeamnă în acest an să nu ne fie frică să purtăm nu numai pulovere tricotate, ci și fuste din fire, mohair, angora. Simțiți-vă liber să experimenteze cu pulovere voluminoase, fuste multi-strat și tricot lung. Dar ne amintim principala regulă: dacă topul se dovedește a fi voluminos, atunci fusta ar trebui să fie luată mai compact, pentru a menține echilibrul și a arăta armonios. Și, desigur, nu uita de accesorii - femei jachete costum cald, cu o fusta completează frumos lumina (non-pozitiv), coliere, brățări, geantă de mână, mănuși elegante, cizme de piele de căprioară.

Fusta și jacheta de costume16 Fusta și jacheta de costume17 Fusta și sacou pentru costume18

Cum să poarte o bluză scurtă și o fustă scurtă?

Un pulover scurt și o fustă de creion este un costum de afaceri ideal în sezonul rece. Dar poate fi combinată cu o fustă denimă și cu o fustă voluminoasă lungă. Principalul lucru este că ansamblul vă pune accentul pe figură.

Dacă sunteți un posesor norocos de picioare subțiri și nu doriți să le ascundeți sub maxi, amintiți-vă o regulă de aur: cu cât fusta este mai scurtă, cu atât mai modestă este puloverul (nu pentru a privi sfidător). Dacă decideți să adăugați o mini-fustă cu călcâi sau platformă înaltă, atunci trebuie să alegeți o jachetă sau o jachetă scurtă.

Fusta și jacheta de îmbrăcăminte1 Fusta și jacheta de îmbrăcăminte2 Fusta și jacheta de îmbrăcăminte3
Fusta și jacheta de îmbrăcăminte4 Fusta și jacheta pentru costume5 Fusta și sacou pentru costume 6
Fusta și jacheta de îmbrăcăminte 7 Fusta și sacou pentru costume8 Fusta și sacou pentru costume9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 81 = 91