costume de baie natayakim

Odată cu debutul sezonului de vară, pentru fiecare moda, achiziționarea unui costum de baie devine mai urgentă decât oricând. Modelul cu potrivire reușită, cu plantări impecabile, este capabil să-i prezinte pe fată într-o culoare favorabilă: să sublinieze meritele figurinei și să ascundă neajunsurile. Acesta este scopul principal al modelului și designerului polonez Natalia Yakimchik în crearea colecțiilor de costume de baie.

Costume de baie costumatice Natayakim

Povestea despre cum a început colecția de costume de baie sub marca Natayakim este strâns legată de personalitatea designerului. Coasta de mare aparține unui loc preferat unde Natalia Yakimchik îi place să-și petreacă timpul. La un moment dat, ideea a venit la ea despre coaserea costumului de baie perfect pentru ea. Pentru ao pune în aplicare, Natalia a făcut o schiță, care a fost apoi încorporată într-un produs real. Astfel a început crearea colecțiilor de costume de baie, pe care Yakimchik le produce cu o frecvență de două ori pe an.

Caracteristici de costume de baie Natalia Yakimchik

Pentru costumele de baie produse sub marca Natayakim Beachwear se caracterizează prin stilul său inimitabil, care nu îl va deruta cu alte mărci de modă:

  • ca regulă, tăieturile clasice sunt caracteristice produselor;
  • o caracteristică caracteristică sunt combinațiile de culori originale. De exemplu, există costume de baie de nuanțe electrice, precum și folosind combinații de culori diferite. În același timp, în colecțiile Nataliei există și modele de culori monocromatice: alb, roșu și negru;
  • una dintre ideile favorite pe care Natalia le întruchipează în liniile sale de îmbrăcăminte de plajă este crearea unor modele similare de costume de baie pentru mama și fiica. Designerul crede că a fi ca o mamă este visul oricărei fetițe. Succesul care îi însoțește colecțiile în stilul "mamă-fiică" este o confirmare incontestabilă a cuvintelor ei.
costume de baie natayakim 1 costume de baie natayakim 2 costume de baie natayakim 3
costume de baie natayakim 4 costume de baie natayakim 5 costume de baie natayakim 6
costume de baie natayakim 7 costume de baie natayakim 8 costume de baie natayakim 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

51 − 47 =